Zastrašujuće vesti iz Španije! Nadalu "umire" kost u stopalu!

02.06.2022

07:08

0

Neverovatno otkriće španskog novinara

Zastrašujuće vesti iz Španije! Nadalu "umire" kost u stopalu!
nole3 - Copyright Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal godinama ima problema sa povredama, o čemu se ponovo govorilo i na početku ove sezone, kada je morao da pauzira.

Srećom po njega, brzo se vratio, te na Rolan Garosu prikazao neverovatnu igru, iz najboljih dana i eliminisao prvog tenisera sveta, Novaka Đokovića.

Međutim, španski novinar, Anhel Garsija je za radio "COPE" otkrio da Nadal ima ozbiljnih zdravstvenih problema, te da je pitanje trenutka kada će završiti karijeru, dok je gotovo sigurno da neće učestvovati na Vimbldonu i US openu.

 

 

Nadal je na Rolan Garosu, nakon što su se bolovi ponovo javili početkom maja, stigao u pratnji lekara, ali kako navodi ovaj doktor, Španac se podvrgnuo veoma rizičnom tretmanu, te da je kompletno anestezirao nogu.

Zahvaljujući tom tretmanu, on je i mogao da igra na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Kako je objasnio novinar, kost u Nadalovom stopalu ima nekrozu i doslovno umire, pa je Španac spreman da se povuče sa terena, sve dok ne pronađe pravo rešenje.

Nije poznato da li će ta pauza potrajati mesec dana, šest meseci, ili jednostavno Nadal više nikada neće igrati.

Nadal na Rolan Garosu juri svoju 14. titulu u Parizu, a ukupno 22. grend slem titulu. Kako je Garsija naveo, Nadala nećemo gledati na Vimbldonu, dok gotovo sigurno preskače i US open.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike