Amerikanac jedini sme da kaže istinu: Nadal je morao biti kažnjen za otezanje sa vremenom! Nole je izuzetna osoba i igrač

01.06.2022

08:39

0

Autor: 24sedam

Džon Mekinro priča ono što misli iako se većini u Parizu to neće svideti

Amerikanac jedini sme da kaže istinu: Nadal je morao biti kažnjen za otezanje sa vremenom! Nole je izuzetna osoba i igrač
nadal - Copyright Printscreen/YouTube

Kada veliki Džon Mekinro kaže da je Rafael Nadal tokom meča sa Novakom Đokovićem previše odugovlačio sa serviranjem, onda to ima posebnu težinu i razlikuje se od razloga koje bi obični navijači tražili da opravdaju poraz srpskog šampiona u četvrtifnalu Rolan Garosa.

Evo šta je govorio bivši šampion i aktuelni komentator Eurosport TV tokom prenosa meča u kojem je Španac otezao sa vremenom između dva poena i za to nije bio opomenut.

- Trebalo bi da bude kažnjen! Ako ćeš to da uradiš, uradi to, inače se ne trudi. To je kao da se šališ sa svima - pričao je Mekinro.

- Ovo je zezanje! Ponovo gleda na sat... jedan. On je na ivici sa vremenom, zar ne? Zar ne bi trebalo da ga imaju na 15 sekundi kod drugog servisa? Deset? Bilo šta - zavapio je Mekinro očajan zbog odugovlačenja u kojima je Nadal prikupljao snagu za sledeći poen.

- Ili se ne trudi. To je kao, možete uzeti pauzu koliko god želite pre drugog servisa. Koliko traje ovaj gem? Dvanaest minuta? Isuse!

Mekinro je takođe komentarisao i glasnu parisku publiku, koja je Đokovića čašćavala zviždanjem dok je ulazio na teren "Filip Šatrije".

- Nijedan drugi igrač nije morao da se nosi sa većim nevoljama - rekao je Mekinro.

- To je nepravedno, moram to da kažem. Ovaj tip je pretvarao limun u limunadu češće nego bilo koji igrač u istoriji tenisa, a ako mislite da mu to ne smeta, vi ste ludi.

- On je toliko mentalno tvrd da može da se nosi sa ovim i nekako da kanališe taj bes i frustraciju zbog onoga što on oseća kao nedostatak poštovanja.

Ranije ove nedelje, Mekinro je pohvalio Srbina zbog njegove sposobnosti da se hrani negativnom energijom koju emituju protivnički navijači. „

- On to radi bolje od bilo koga koga sam ikada video. Ni ja to nisam uradio. Osećao sam da je to više uticalo na mene nego što mi je pomoglo. Mislim da je bilo trenutaka kada me je to podstaklo, ali on je to stalno radio. On je izuzetan igrač i osoba.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike