Nadal progovorio o misterioznom doktoru koji je došao s njim u Pariz: On čini stvari koje mi pomažu

01.06.2022

05:59

0

Autor: 24sedam

Španac se posle teška tri mseca zbog bolova u stopalu vratio na teren kao da ništa nije bilo

Nadal progovorio o misterioznom doktoru koji je došao s njim u Pariz: On čini stvari koje mi pomažu
nole1 - Copyright Tanjug/AP

Pobednik "teniskog klasika" Rafael Nadal posle meča sa Novakom Đokovićem pričao je o publici koja mu je pomogla da se podigne u teškim trenucima, kao i o lekaru čije je prisustvo najavio još na turniru u Rimu.

- Navijači su neverovatni od početka turnira. Ne znam šta da kažem. Mislim da znaju da neću biti tu još dugo. Igranje ovde čini ovo mesto najvažnijim u mojoj karijeri, osećam podršku javnosti i to je teško opisati. Želim da im se zahvalim, iako ne mogu dovoljno da im zahvalim za ono što su uradili za mene - rekao je Nadal.

Dolazak doktora koji je najaljen još u Rimu izgleda da je bio dobar potez Španca, uprkos činjenici da njegova uloga nije dovoljno dobro objašnjena:

- U Rimu sam upozorio da će moj doktor biti ovde sa mnom. On je ovde. Može učiniti stvari koje mogu pomoći. Ali sada nije vreme da se o tome priča. Rekao sam da ću pričati o svemu ovome kada se turnir završi. U svakom slučaju, skupim snagu koju imam i pokušavam da igram u najboljim mogućim uslovima. Iskreno, ne znam šta će biti sledeće. Ali ovde mislim da će biti sve u redu.

Tanjug/AP
 

Kasni završetak meča neće preterano uticati na oporavak Nadala:

- Ne mogu da se žalim jer sada imam dva slobodna dana. Zverev je u Madridu morao da igra finale sledećeg dana, iako je meč završio duboko u noć. U ovom slučaju, to je pravi problem. Naravno, razumem da u svemu tome ima i poslovnog dela. Postoje televizije koje mnogo plaćaju da se mečevi održavaju kasno, uveče ili tokom noći. Turniru je potreban novac, igrači osvajaju nagrade. Morate pronaći dobar balans kako bi se sve što bolje uklopilo. Počevši od 21.00 ovde na šljaci, pet setova mogu trajati veoma dugo.

Španac nije preterano trošio reči o Novaku:

- Uvek je posebno igrati protiv Novaka. Imamo obavezu. Igrali smo dosta jedan protiv drugog.  Ovo je još jedna epizoda u našem rivalstvu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike