Nadal sluti kraj! Protiv Novaka igram možda i poslednji meč (VIDEO)

30.05.2022

10:11

0

Okršaj velikana na programu je u utorak, tačno u podne

Nadal sluti kraj! Protiv Novaka igram možda i poslednji meč (VIDEO)
Tan2022-5-29_185937970_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i igrač kome je šljaka prirodna podloga, Rafael Nadal igraće u četvrtfinalu Rolan Garosa, a to će biti čak 59. susret ovih velikana.

Iako je Nadal apsolutni šampion Otvorenog prvenstva Francuske, Novak je trenutno u boljoj situaciju. U Pariz je stigao kao šampion Rima, pa je trenutno u pobedničkom nizu, dok Španca muče povrede.

Upravo je o tome govorio i medijima nakon trijumfa nad Feliksom Ože-Alijasimom.

- Ne znam još sto posto, nisam dugo igrao protiv Đokovića, dugo nisam igrao ovakve mečeve, skoro tri meseca, pa će ovo biti veliki izazov za mene. Novak je osvojio Rim, dobio je devet mečeva zaredom, ovde igra sjajno... Znam kakva je moja situacija i prihvatam je, boriću se i ne mogu da se žalim. U četvrtfinalu sam Rolan Garosu i mogu da uživam - rekao je Nadal, pa potom zabrinuo navijače:

- Moja situacija je takva da nikad ne znam da li će mi sledeći meč na Rolan Garosu biti i poslednji. Naravno, prošao sam kroz patnju sa mojim stopalom i ne znam šta može da se desi u bliskoj budućnosti i ne znam šta može da se desi sa mojom karijerom, tako da samo mogu da uživam i borim se da živim san, a to je da igram tenis i da sam u završnicama turnira. Hoću sebi da dam šansu da sam tu.

Okršaj velikana na programu je u utorak, tačno u podne.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike