Derbi Nadala na Rolan Garosu! Videli smo Novaka protiv Vajde, gledaćemo i Rafu protiv strica Tonija

28.05.2022

05:57

0

Autor: 24sedam

Zanimljiv sutrašnji program na grend slemu u Parizu

Derbi Nadala na Rolan Garosu! Videli smo Novaka protiv Vajde, gledaćemo i Rafu protiv strica Tonija
Tan2022-5-4_185542902_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Paul White

Filip Krajinović nije mogao da zaustavi mladog Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima u meču drugog kola Rolan Garosa, pa će se sutra na centralnom terenu odigrati pravi teniski klasik, jer se u pozadini dvojice rivala nalazi jedan važan čovek.

Nakon duela Novaka Đokovića sa Slovakom Molčanom i bivšim trenerom Marjanom Vajdom, potpuno istu stvar svet će gledati u duelu Ože-Alijasima i Rafe Nadala. Kanađin već neko vreme radi sa Tonijem Nadalom, koji je podigao svog bratanca do oovih visina da bi ga sada prepustio trenerskoj ruci Karlosa Moje.

Ipak, stric Toni se izgleda pripremio za ovakav slučaj unapred, tako da iz poštovanja prema rođaku neće sedeti u loži Kanađanina, ni sada, ni u narednim njihovim duelima na drugim turnirima:

- Ako moramo da igramo protiv Rafe, neću sedeti u loži nijednog igrača iz poštovanja prema obojici. Još uvek sam direktor Rafine akademije, radim za njega i njegovog oca - rekao je Toni Nadal.

- Već sam rekao Feliksu da mu neću govoriti da li će moj nećak da uradi ovo ili ono. Ne idem da kaže bilo kome od njih šta će drugi učiniti da bi pobedio.

Kanađanin se lako pomirio sa činjenicom da ga trener neće pratiti na ovako važnom meču:

- Ne znam da li mi treba Toni da bi mi rekao kako da igram protiv Rafe, da budem iskren. Mislim da svi znamo šta radi dobro. Ne mislim da mi može otkriti bilo šta novo. Razgovarali smo i sve je bilo jasno od trenutka kada smo počeli da radimo zajedno. Bilo nam je jasno da postoji šansa da igram protiv Rafe kada sam počeo rad sa Tonijem. Mislim da će Toni gledati na neutralnom mestu i uživati u igri - rekao je Ože-Alijasim.

Bratanac nema problem s tim što će igrati protiv štićenika svog strica:

- On mi je stric, tako da ne mislim da želi moj poraz. Uopšte ne sumnjam u to, ali on je profesionalac i sa drugim je igračem. Ne znam šta će se desiti, da li će biti u loži ili ne, baš me briga. Nemam problem sa tim. To nije priča za mene. Znam šta osećamo jedan prema drugom. Znam da mi želi najbolje. Sada pomaže drugom igraču, ali iskreno, nemam problema sa tim - rekao je Nadal.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike