Novaku je srce slomljeno zbog njega! Hoću da pomognem i budem uz njegovu porodicu

28.05.2022

17:47

0

Đoković šalje podršku nekadašnjem saradniku

Novaku je srce slomljeno zbog njega! Hoću da pomognem i budem uz njegovu porodicu
AP22145559186633 - Copyright AP photo

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nakon plasmana u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske, na konferenciji za medije, dotakao se brojnih aktuelnih tema. 

Između ostalog i zatvorske kazne za bivšeg trenera, Borisa Bekera.

- Slama mi srce što vidim kroz šta prolazi, ne želim da ulazim u sam proces, šta je bilo fer, a šta ne, šta je učinjeno. Borisa smatram za prijatelja i člana porodice, uvek je bio tako divan prema meni i mojoj porodici, imamo odličan odnos tokom godina, pogotovo kada smo radili tokom tri godine i ostvarili velike stvari u ovom sportu. Čak i kada smo prestali da radimo naš odnos je nastavio da se razvija u pravom smeru. Bio sam u kontaktu sa jednim od njegovih sinova Noom i pitao sam da li ima nešto što mogu da uradim, da pomognem, da budem uz Bekerove članove porodice jer ne mogu da dođem do njega...

To je strašno. On je neko koga znam tako dobro i naravno neko ko je legenda našeg sporta, a prolazi kroz to što prolazi. Prošlo je manje od mesec dana i znamo još koliko mora da bude tamo. Nadam se da će ostati zdrav i jak – rekao je Đoković.

Podsetimo, Beker se nalazi na odsluženju zatvorske kazne u Velikoj Britaniji zbog utaje poreza. Pokušavao je Nemac da prikrivanjem imovine i sakrivanjem trofeja, koje je osvojio u igračkoj karijeri, izbegne kaznu, ali  je na kraju osuđen na dve i po godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike