Veliki je Đoković, veliki! Novak oprostio Australijancima, želi da igra u Melburnu!

27.05.2022

18:19

0

Autor: 24sedam

Najbolji svetski teniser pričao i o fudbalskim zvezdama na tribinama

Veliki je Đoković, veliki! Novak oprostio Australijancima, želi da igra u Melburnu!
AP22145603678404 - Copyright AP photo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Slovenca Aljaža Bedenea sa 3:0 i tako se plasirao u osminu finala Rolan Garosa.

Srpski teniser je nakon meča istakao da ga je posebno motivisalo to što je na tribinama video velikog trenera, Arsena Vengera.

- Video sam Vengera i Klarensa Sedorfa, ali nisam Zidana. Čast mi je kada dođu na mečeve, jer većina nas tenisera voli i gleda fudbal. Video sam Arsena na početku meča i to me je još više motivisalo.

 

 

Svi se dobro sećamo kroz kakvu je agoniju Novak prošao u Australiji, a tadašnja tamošnja Vlada sada skinuta sa vlasti padom na izborima:

- Čuo sam vest da se menja australijska vlada, ali ne znam šta to znači po pitanju moje vize, da li ću moći ponovo da je dobijem. Voleo bih da ponovo igram u Australiji, nisam ljut - rekao je Đoković novinarima u Parizu.

U narednom kolu Rolan Garosa prepreka će mu biti Dijego Švarcman.

- U pitanju je jedan od najbržih igrača na turu, a šljaka mu je omiljena podloga. Igrali smo nekoliko stvarno dobrih mečeva, protiv njega uvek možete da očekujete da će vam se loptica vratiti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike