Đoković sija od sreće, Stefan je osvojio prvi turnir! Tata Nole zapevao u Rimu! (VIDEO)

16.05.2022

08:58

0

Autor: 24sedam

Veselo je bilo nakon trijumfa Đokovića u Rimu

Đoković sija od sreće, Stefan je osvojio prvi turnir! Tata Nole zapevao u Rimu! (VIDEO)
profimedia-0691551344 - Copyright Profimedia

Velika pobeda Novaka Đokovića na Mastersu u Rimu imala je za najboljeg svetskog tenisera ne samo profesionalni značaj.

Nole je sa navijačima u glavnom gradu Italije, ali i svima koji su gledali meč, podelio informaciju zbog koje je sijao od sreće.

MN Press
 

- Danas u 16 časova, baš kada je počinjalo moje finale, moj sin Stefan je odigrao svoj prvi teniski meč. Nadam se da je prošao dobro kao što sam prošao i ja - rekao je uz širok osmeh Novak posle meča.

Stigla je ubrzo i informacija da je Stefan trijumfom počeo svoju tenisku karijeru.

 

 

- Pa, putovanje je uspešno, moj sin je osvojio turnir danas! Upravo sam dobio tu vest i to je jedan dvostruki, suncem obasjan uspeh. To je bio jedan veoma mali turnir u okviru kluba, ne znači to mnogo, rezultat je sekundaran, ali je lepo videti ga kako igra - rekao je Nole, pa otkrio:

- Pričali smo baš ovih dana o nekim rutinama, o stvarima koje treba da uradi pre meča. Uvodio sam ga, na neki način, u ovaj svet. Bilo je zanimljivo gledati njegove reakcije. Jer, naravno, deci morate da pričate na njihovom jeziku, pa i kada se radi o stvarima za koje ja mislim da bi mogle da mu budu od koristi. Znate, prvi zvanični turnir, ili meč, uvek ostane u sećanju. Zato sam jako želeo da uživa na terenu. Nedugo posle tog našeg razgovora, on je već bio na "devetom nebu", sa svom podrškom porodice koju je mogao da dobije.

Tata Novak je imao i još jedno iznenađenje za publiku u Rimu.

 

 

Sa razglasa se čula pesma grupe "Pet shop Boys" - "Go west", a Nole je pokazao da ima i pevačke sposobnosti za koje je nagrađen gromoglasnim aplauzima!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike