Novak nije prvi favorit za osvajanje Rolan Garosa! Najboljeg na svetu smestili između dva Španca, ne veruju da će odbraniti tron!

29.04.2022

16:09

0

Autor: 24sedam

Najbolji svetski teniser nema najveće šanse za trijumf na drugom grend slemu u sezoni

Novak nije prvi favorit za osvajanje Rolan Garosa! Najboljeg na svetu smestili između dva Španca, ne veruju da će odbraniti tron!
-OI19101 - Copyright MN Press

Posmatrano sa stanovištva da je Novak Đoković najbolji teniser na svetu, kvote za trijumf na Rolan Garosu su u najmanju ruku začuđujuće!

Posmatrano sa stanovištva da će na parisku šljaku istrčati i čovek sa najviše trofeja na ovom turniru Rafael Nadal, onda se kladionicama možda može i dati za pravo.

Ali, istina je negde između. Svedoci smo da Nole još nije pronašao svoju prepozntaljivu igru, ali smo isto tako svesni da  Nadal tek treba da se vrati na teren posle povrede rebara.

Pa ipak kladionice kažu da je Rafa favorit broj 1 za osvajanje Rolan Garosa sa kvotom od 2.20. Drugi favorit je Đoković sa kvotom od 3.25, dok je treći Karlos Alkaraz, špansko čudo od deteta, sa kvotom 3.75.

Slede ih Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Kasper Rud, a zanimljivo je da je ruski as Danil Medvedev tek na sedmom mestu kandidata za trijumf u Parizu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike