Pobedio sam jednog od najvećih! Rus već priželjkuje novi duel sa Novakom

24.04.2022

15:52

0

Autor: 24sedam

Ruski teniser u poslednjem setu nije izgubio nijedan gem

Pobedio sam jednog od najvećih! Rus već priželjkuje novi duel sa Novakom
-OI19728 - Copyright MN Press

Posle tri seta i skoro dva i po sata borbe Novak Đoković je mogao samo da čestita Andreju Rubljovu. U finalu Srbija opena, ruski teniser je bio bolji od svetskog reketa broj jedan.

Rubljov je na početku čestitao Vaskrs, a zatim se direktno obratio Đokoviću koga je potpuno "slomio" u trećem, odlučujućem setu. Tada je bilo čak 6:0.

- Pre svega, hoću da se obratim Novaku. Ti si jedan od najvećih igrača u istoriji i želeo bih da budem sjajan kao ti. Velika je čast igrati protiv tebe i nadam se da ćemo imati priliku za revanš, da ćeš igrati još mnogo godina.

Hvala Đorđu (Đokoviću, direktoru turnira prim. aut.) na sjajnom turniru i gostoprimstvu, ovaj turnir je bio na jako visokom nivou, osećao sam se fantastično u Beogradu, imam mnogo prijatelja ovde - kazao je Rubljov, koji je na turniru u prestonici Srbije bio drugi nosilac.

Zatim je uporedio i dva glavna grada.

- Podseća me na Moskvu, bilo mi je sjajno ovde. Tako da sam stvarno uživao i osvojiti titulu ovde stvarno je posebno. Hvala gledaocima koji su došli da podrže sve igrače cele nedelje. Videti toliko navijača je posebno za nas, možemo da budemo zahvalni i nadam se da se vidimo sledeće godine - zaključio je Rubljov.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike