Znam da si gledao ovo! Novak je "pripretio" zemljaku uoči četvrtfinala!

20.04.2022

19:25

0

Autor: 24sedam

Meč sa Đereom je trajao skoro tri i po sata

Znam da si gledao ovo! Novak je "pripretio" zemljaku uoči četvrtfinala!
0MMM0080 - Copyright MN Press

Novak Đoković se namučio u meču drugog kola Srbija opena. Meč sa Laslom Đereom je rešen tek posle tri seta. U narednom kolu, najbolji srpski i svetski teniser igraće protiv Miomira Kecmanovića.

Meč sa Đereom je trajao skoro tri i po sata.

MN Press
 

- Jedno ogromno hvala publici koja je ostala po ovakvoj hladnoći ovako kasno. Teško je opisati tu čast i privilegiju kada se igra pred svojom publikom. Žao mi je što je morao jedan da prođe, jer je bio meč za istoriju.

Laslo je bio bolji tokom većeg dela meča, diktirao je meč, ja sam na kraju uspeo na mišiće. Žao mi je Lasla što se ovako završilo na kraju. Hvala još jednom ovoj publici, bili ste neverovatni - kazao je Đoković, a zatim odgovorio na pitanje kako se fizički oseća.

- Nikad svežiji. Ne znam šta da kažem, ništa drugo ne mogu da kažem na ovo. Spreman sam, spreman sam za duel. Znam da protivnik ovo gleda, nikad se snažnije nisam osećao - uz osmeh je rekao Đoković uz komentar narednog protivnika.

- Mića je u formi života, poslednja četiri meseca beleži najbolje rezultate. Mlad je, ima potencijal da dogura do samog vrha, ja mu to želim, ali neka sačeka još malo, bar sutra - zaklljučio je Novak.

Duel trećeg kola, odnosno četvrtfinala zakazan je za sutra. Biće to treći meč na programu, pa se ne očekuje da počne pre 14.30. Ako prođe dalje, mogao bi da se sastane Karenom Hačanovim, ali i sa Filipom Krajinovićem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike