Tim se već oprostio od Beograda! Kecmanoviću se otvara put do duela sa Novakom!

19.04.2022

14:24

0

Autor: 24sedam

Austrijanac u tri seta poražen od Milmana

Tim se već oprostio od Beograda! Kecmanoviću se otvara put do duela sa Novakom!
Dominik Tim - Copyright MN Press

Nije imao prevelika očekivanja od turnira u Beogradu Dominik Tim, ali verovatno nije mislio ni da će se od srpske prestonice oprostiti već na startu takmičenja. Austrijski teniser izgubio je u prvom kolu Serbia opena od Džona Milmana 6:3, 3:6, 6:4.

Nekadašnjem šampionu Ju-Es opena takmičenje u srpskoj prestonici bilo je prvo ATP takmičenje posle desetomesečne pauze. To se i te kako osetilo u igri bivšeg svetskog broja tri, koji je u veoma zanimljivom meču poražen od Australijanca posle nešto više od dva i po sata igre.

Posebno interesantan bio je uvodni deo meča. U četvrtom, petom i šestom gemu videli smo tri uzastopna brejka, da bi u odlučujućem gemu Tim propustio dve vezane prilike da oduzeme servis rivalu pre nego što je Milman uspeo da osvoji prvi set.

Drugi set odlučen je u četvrtom gemu, kada je Tim posle 40:15 uspeo da napravi brejk i meč uvede o treći set, u kojem je Milman, posle dve vezane propuštene brejk lopte u osmom gemu, do plasmana u drugo kolo došao bez izgubljenog poena na servis rivala.

U narednom meču 80. tenisera sveta očekuje duel sa Miomirom Kecmanovićem, a pobednik tog duela igraće u trećem kolu Serbia opena s bolji iz duela Novaka Đokovića i Lasla Đerea.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike