Novak će se u Parizu pitati! Gladan je uspeha!

28.03.2022

21:43

0

Legendarni Šveđanin je istakao da želi da još jednom gleda veliku trojku na okupu

Novak će se u Parizu pitati! Gladan je uspeha!
novak - Copyright Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili)

Čuveni Mats Vilander, redovno komentariše aktuelnosti iz sveta tenisa, te mu je trenutna smena na vrhu, kao i odmor i priprema Novaka Đokovića za prolećni deo sezone, naročito interesantna.

Bivši šampion Rolan Garosa, veruje da se Novak sprema za grend slem u Parizu, te da iako već nedeljama nije na terenu, u prestonici Francuske će odlučivati.

- Novak će u Pariz doći sa neverovatnom željom. Odmoran je u glavi u duši. Što se tiče fizičke spreme, uvek je bio u stanju da ukomponuje svoj program treninga na savršen način. Naravno da bi voleo da igra više mečeva, ali ako bude igrao tri turnira i možda deset do 15 mečeva, verovatno će biti favorit u Parizu. Ipak, trebaće mu doza samopouzdanja pred Frenč open - rekao je Šveđanin.

Dotakao se potom i povrede Rafaela Nadala, koja je stigla u najgorem trenutku, s obzirom na to da upravo kreću turniri na šljaci.

- Nadal neće imati savršene pripreme. Može li da trenira naporno? Može li da provede dovoljno vremena na terenu pre Rolan Garosa? To je veliko pitanje. U svakom slučaju, biće veoma teško za njega da se spremi.

Na kraju, izrazio je želju da još jednom vidi veliku trojku na okupu.

- Čak i da je to samo jedan turnir, voleo bih da ih vidim svu trojicu kako igraju istovremeno. Biće to najveći teniski turnir svih vremena - zaključio je Vilander.

U Parizu, titulu brani upravo Novak, koji je prošle sezone slavio u finalu protiv Stefanosa Cicipasa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike