Ovo je definitivno novi Kirjos! Nik se na sjajan način izvinio dečaku koji je umalo stradao u naletu njegovog besa! (VIDEO)

18.03.2022

20:48

0

Autor: 24sedam

Australijanac snimio svoj gest i podelio ga sa fanovima

Ovo je definitivno novi Kirjos! Nik se na sjajan način izvinio dečaku koji je umalo stradao u naletu njegovog besa! (VIDEO)
Screenshot 2022-03-18 at 21.53.44 - Copyright Printscreen/Twitter

Pokazao je australijski teniser Nik Kirjos svoju, već poznatu mračnu stranu na Mastersu u Indijan Velsu, ali je ovoga puta prezentovao i „novo lice“ koje je počeo da pokazuje još pre i tokom Australijan opena.

Podsetimo, tada je Kirjos kritikovao vlasti svoje države zbog njihovog odnosa prema Novaku Đokoviću, da bi danas još jednom prijatno iznenadio javnost.

Naime, scene njegovog divljanja posle poraza od Rafaela Nadala u četvrtfinalu turnira u kalifornijskoj pustinji brzo su preplavile društvene mreže, čiji su korisnici bili posebno kritički nastrojeni prema Australijancu zbog toga što je prilikom bacanja reketa umalo povredio dečaka koji je bio zadužen za skupljanje loptica.

Ipak, Kirjos je, posle „dugog skrivanja“, pokazao da i te kako poseduje empatičnu stranu. Kada se „glava ohladila“, kontroverzni teniser potražio je momka kojeg je umalo povredio i uz izvinjenje za svoj postupak poklonio mu reket.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike