Kirjos postao skroz dobar dečko! Novakov zaštitnik pogodio dečaka u lice, pa je taj incident morao nekako da "ispegla" (FOTO/VIDEO)

25.01.2022

07:54

0

Autor: 24sedam

Nik Kirjos pobedio u dubl konkurenciji, ali osvojio i srce jednog dečaka

Kirjos postao skroz dobar dečko! Novakov zaštitnik pogodio dečaka u lice, pa je taj incident morao nekako da "ispegla" (FOTO/VIDEO)
kirjos - Copyright Tanjug/AP

Australijski dubl Nik Kirjos - Tanasis Kokinakis plasirao se u polufinale AO u Melburnu, jer su bili bolji od nemačko-australijske kombinacije Tim Pec- Majkl Vinus sa 2:1 u setovima - 7:5, 3:6, 6:3.

Bio je to još jedan šou Kirjosa, koji je ovog januara kupio srca srpskih navijača zbog zaštitničkog odnosa prema Novaku Đokoviću u trenucima najveće drame u Australiji.

 

 

Australijanci grčkog porekla izvodili su udarce iz njihovog poznatog repertoara, ali jedno Kirjosovo zakucavanje loptice u protivnički deo terena napravio je nakratko malu dramu na stadionu.

Printscreen, Tanjug/AP
Kokinakis i Kirjos

 

Naime, loptica je snažno odskočila i otišla pravo u lice dečaka koji je sa majkom pratio duel. Odmah se začuo plač, a Kirjos je posle nekoliko momenata sleđenog gledanja u pravcu svoje "žrtve" shvatio da je došlo vreme za njegovu akciju.

 

 

On je uzeo rezervni reket i sa ovim vrednim poklonom otišao do dečaka da bi nekako osmeh zamenio suze i uspeo je u tome. Dečak je otišao sa vrednom uspomenom i srećan zbog pobede svojih Australijanaca.

 

 

U polufinalu Kokinakisa i Kirjosa očekuje duel sa Špancima Sebaljos-Granoljers.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike