Novak se sastao sa novinarima L'ekipa: Želeo da se lično izvini, sada se zauzima za komšije iz hotela u Australiji

21.02.2022

18:53

0

Đoković je priznao grešku

Novak se sastao sa novinarima L'ekipa: Želeo da se lično izvini, sada se zauzima za komšije iz hotela u Australiji
Novak Đoković - Copyright MN Press

Krajem decembra, Novaku Đokoviću je stigao pozitivan nalaz na koronavirus. Međutim, najbolji teniser sveta nije želeo da prekrši obećanje novinarima iz Francuske, te se pojavio na zakazanom intervjuu sa ekipom "L'ekip".

Tokom razgovora sa novinarima nije skidao masku, ali kada je u javnosti dospelo da je prvi reket sveta, sa pozitivnim nalazima na virus, boravio sa drugim ljudima, nastala je prava drama. 

Novak je istinu sam obelodanio, a mesec dana kasnije, sastao se sa francuskim novinarima. 

Novinar francuskog lista Frank Ramel, koji je radio i pomenuti intervju, napisao je novi tekst o Đokoviću u kojem je otkrio da se sastao sa Srbinom u Dubaiju, pred početak turnira.

- U nedelju je želeo da se sastane sa nama lično na nekoliko minuta posle treninga, kako bi se lično izvinio. Rekao je da žali zbog svoje ‘sebičnosti’, i znao je da ceni činjenicu da je s taktom izveštavao o svemu što se dešavalo u sklopu ove čudne afere - navedeno je u tekstu L'ekipa i još dodao:

 

 

- U intervjuima nije bio nametljiv, ali je govorio uzdignuta čela imajući razumevanja za sve, a da pri tom nije želeo da porekne sebe i svoje stavove. Nije rekao ništa ni o politici zemlje – Australije – koja ga nije štedela. Nije pričao ni o uslovima u imigracionom hotelu, ali jeste se dotakao sudbine nesrećnih komšija u Park hotelu, traži način da im pomogne.

U međuvremenu, Novak igra prvi meč na u 2022. godini.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike