"Ne sporim da sam napravio grešku što sam zaražen otišao na intervju "Lekipu", ispao sam sebičan"

17.02.2022

19:15

0

Autor: 24sedam

Novak za RTS rekao kako je došlo do toga da izađe na intervju francuskom dnevniku, iako zaražen

"Ne sporim da sam napravio grešku što sam zaražen otišao na intervju "Lekipu", ispao sam sebičan"
viber_image_2022-02-17_20-05-53-183 - Copyright Printscreen / RTS

Novak Đoković je u intervjuu RTS priznao da se sebično poneo u slučaju svog izlaska na intervju francuskom "Lekipu" i da je svestan svoje greške, ali da je ovim činom pokazao da je živ čovek i da i on ima svojih slabosti.

Sve je počelo, naravno, od košarkaške utakmice Crvena zvezda - Barselona, gde se fotografisao sa igračem gostujućeg tima, inače zaraženim covidom-19.   

- Naredni dan sam napravio PCR test iako sam bio simptomatičan. Napravio sam antigenski rapidni test tog dana i dan pre toga. On je bio negativan i zbog toga što sam bio asimptomatičan sam odlučio da dodelim nagrade deci. PCR test sam dobio sat-sat i po nakon završetka događaja s decom. Ne bih to uradio da sam znao situaciju - kažće Đoković i nastavlja da objapšnjava kako se dogodio intervju sa novinarima francuskog dnevnika:

-  To je bila greška! Ja to ne sporim. Imam svoje razloge zašto sam prihvatio da radim taj intervju. Pre svega zbog odnosa sa gospodinom Frenkom. Ta nagrada mi jako znači. Upravo zbog takvog odnosa sa njim i prosto bila mi je mnogo značajna. Prevashodno smo se dogovorili pre određenog vremena. Jer smo odlagali i ranije. Ja sam dan pre saznao za svoj PCR test. Razmišljao sam šta da radim, odlučio sam kako sam odlučio. Imao sam masku, osim kod fotografisanja. Srećom, niko se nije zarazio. On je posle potvrdio da sam poštovao distancu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike