Nole nije zatvorio vrata Australiji: Uvek ću se sećati Melburna po lepim stvarima, vratiću se tamo

17.02.2022

19:04

0

Autor: 24sedam

Najbolji reket sveta kaže da se odlično oseća na "Rod Lejveru"

Nole nije zatvorio vrata Australiji: Uvek ću se sećati Melburna po lepim stvarima, vratiću se tamo
nole - Copyright printscreen

Ružno iskustvo sa organizatorima grend slema u Melburnu i tamošnjim vlastima nije promenio stav Novaka Đokovića o turniru i Australiji. Najbolji teniser sveta istakao je u intervjuu RTS da Australiju uvek pamtiti po lepom i velikim mečevima koje je odigrao na grend slemu, tako da sasvim sigurno nije zatvorio vrata novom odlasku na najmanji kontinent.

- Uvek ću ga se sećati po lepim stvarima, jer sam imao mnogo nezaboravnih profesionalno-teniskih momenata, ali i ličnih trenutaka sam doživeo u toj zemlji. Nemam ništa protiv naroda Australije. Naprotiv, imam dobru vezu sa narodom Australije. Naravno da je ovo bilo potpuno neočekivano što se izdogađalo i da je teško zaboraviti. Ja želim da se vratim u Australiju i da igram na "Rod Lejver" areni, koji je moj omiljeni teren. Ako se ne osećam dobro, ne bih pravio takve rezultate - rekao je Đoković.

Prvi reket sveta kaže da nije imao nameru da gleda finale u Melburnu Medvedev - Nadal, ali da je zbog situacije sa ukućanima, ipak morao jedno vreme da provede kraj ekrana:

- Nisam hteo da gledam finale, jer sam hteo da budem u njemu, ali sam morao. Ja kad ispadnem sa nekog turnira, obično ne pratim mečeve, pogotovo u ovakvoj situaciji. Ali, s obzirom da su mi sin i supruga navijali, svako za drugog, ja sam morao da gledam sa njima. Nisam sve vreme gledao, jer je bio dug meč, ali mi je bilo interesantno da gledam njih kako navijaju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike