Nole u svojoj oazi mira! Veslao na Pavlovačkom jezeru, deca bila oduševljena! (FOTO)

07.02.2022

13:38

0

Prvi reket sveta puni baterije pred nastavak sezone

Nole u svojoj oazi mira! Veslao na Pavlovačkom jezeru, deca bila oduševljena! (FOTO)
Aleksandar Mitrović - Copyright Printscreen/Instagram

Novak Đoković pauzu od turnira maksmalno koristi da uživa u svakodenvim stvarima za koje nije imao previše vremena prethodnih godina.

On je obilazio svoju vilu na Pavlovačkom jezeru gde je iskoristio priliku da vesla na Dunavu, a pristuna deca su bila oduševljena što imaju priliku da budu u društvu prvog reketa sveta.

To je na svom Instagramu postavio Igor Mirović, predsednik vlade Vojvodine, napominjući da je njegovo dete imalo priliku da budu sa Noletom. 

Printscreen/Instagram/igor.mirovic
 

- Još jedan sjajan dan gasi se u nepovrat. Legendarni Novak Đoković i moj sin Mihailo na čamcu, kao i brojni članovi porodice Đoković, uživali su danas na Pavlovačkom jezeru. Mihailovoj sreći nema kraja jer je uspeo da bude u društvu svog idola. Bilo nam je hladno samo dok Nole svojim dolaskom nije zagrejao naša srca. Veliki šampion i još veći čovek, napisao je otac dečaka uz fotografiju ovog događaja - napisao je Mirović.

Inače, Đokovića za nekih dve nedelje očekuje prvi turnir u 2022. godini, pošto mu nije bilo dozvoljeno da učestvuje na Australijan openu. 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike