Najveći Novakov "hejter" propada na poslovnom planu, Đokovićevi navijači ne kriju svoju radost (FOTO)

07.02.2022

12:23

0

Autor: 24sedam

Ben Rotenberg se nalazi u problemu

Najveći Novakov "hejter" propada na poslovnom planu, Đokovićevi navijači ne kriju svoju radost (FOTO)
Tan2021-11-5_182354855_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Francois Mori

Brojni navijači Novaka Đokovića na Tviteru bili su iznenađeni kada su pre dva dana shvatili da jedan od najvećih "hejtera" njihovog teniskog ljubimca, Ben Rotenberg, u svom biografskom opisu na ovoj društvenoj mreži više nema naznačeno "saradnik CNN, New York Times, BBC ...".

Ovaj američki novinar i samoproglašeni teniski stručnjak već godinama u medijima za koje piše objavljuje negativne komentare o Đokoviću, a preko svog profila na Tviteru to radi svakodnevno i gotovo bez zadrške. Posebno se isticao tokom krize u Australiji, kada je otvoreno navijao za deportaciju, ali izgleda da je i njemu boravak u Melburnu loše uticao na poslovnu karijeru.

Od skora na njegovom profilu nema profesionalnih referenci o radu za vodeće američke i britanske medije, što su mnogi Noletovi navijači sa oduševljenjem dočekali, ali nisu mogli da objasne razloge koji su doveli do toga. Ovo iznenađujuće brisanje neki povezuju se sa gafom koji je napravio posle finala dublova na AO, gde je na konferenciji za štampu sablaznuo sve prisutne svojim pitanjem za Tanasisa Kokinakisa:

 

 

- Gledao sam tvoje mečeve Tanasi i radoznao sam. Da li Nik toliko dira tvoju zadnjicu i kada niste na terenu!

Pitanje je ubrzo postalo viralno na društvenim mrežama kao i sama tema. Čak su i istomišljenici izrazili gađenje ovakvim ponašanjem Amerikanca, pa su zbog toga usledili komentari u stilu "alo, CNN, da li odobravate ovakvo ponašanje vašeg saradnika na zvaničnoj konferenciji za štampu".

 

 

Veruje se da su zato stigla upozorenja Rotenbergu i da je on morao da izbriše medijske kuće sa kojima je nekada sarađivao, pa se zato na njegovom profilu danas vidi jasna razlika:

printscreen/Twitte

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike