Englezi i Amerikanci će uraditi sve da spreče Novaka da igra na Vimbldonu i US Openu! Reči koje izazivaju strah kod Đokovićevih navijača!

04.02.2022

20:48

0

Autor: 24sedam

Nikola Pilić nema optimistična predviđanja...

Englezi i Amerikanci će uraditi sve da spreče Novaka da igra na Vimbldonu i US Openu! Reči koje izazivaju strah kod Đokovićevih navijača!
profimedia-0630748830 - Copyright Profimedia

Nikola Pilić je jako dugo u tenisu, poznaje odlično i Novaka Đokovića i kako se stvari odvijaju u teniskom svetu, zato i ne prijaju Novakovim navijačima Pilićeva predviđanja.

Pilić je sam veliki navijač Đokovića, podržava ga konstantno, ali ovoga puta ima malo sivija predviđanja, posebno kada su budući grend slemovi u pitanju ove godine.

- Pitanje je da li bi Rafael Nadal podigao trofej u Australiji da je Pilić igrao - rekao je Pilić, a prenose Tennisworldusa i Tennis Up To Date.

Nije mu se nimalo dopalo kako su se australijske vlasti ponele prema srpskom teniseru.

- Sve što se dogodilo Novaku je sportska tragedija jer je uradio toliko toga za tenis. Sramota je, ponizili su ga i sve što se dešavalo tih dana je bila prava potera. Kao da je kriminalac, a on je devetostruki šampion Australijan opena - rekao je Pilić.

A, onda se okrenuo onome što sledi. Potencijalni problem vidi u Vimbldonu i US Openu.

- Voleo bih da grešim, ali mislim da će Englezi i Amerikanci uraditi sve da spreče Đokovića da igra na Vimbldonu i US Openu! - zaključio je Pilić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike