Fonjini zna koliko je Srbin motivisan: U Novaku sada ključa, majstore osvojio si Australijan open, sada ću ja Rolan Garos!

04.02.2022

15:47

0

Italijanski teniser otkrio sa koliko nestrpljenja prvi reket sveta očekuje duel sa Špancem

Fonjini zna koliko je Srbin motivisan: U Novaku sada ključa, majstore osvojio si Australijan open, sada ću ja Rolan Garos!
profimedia-0615348840 - Copyright Profimedia

Italijanski teniser Fabio Fonjini ubeđen je da Novak Đoković jedva čeka da se vrati na teren i pokaže koliko vredi, nakon što je Rafa Nadal osvojio Australijan open.

- Mislim da Novak sada ključa, i siguran sam da je toliko motivisan nakon što je Nadal podigao pehar u Melburnu. Jedve čeka Rolan Garos, i kaže sebi, dobro je majstore osvojio si Australijn open, sada ću ja na tvoj podlozi. Novak je kao zapeta puška spreman za takmičenje i to ćemo veoma brzo videti - istakao je Italijan.  

Fonjini se osvrnuo i na Nadala i njegovo osvajanje 21. grend slema.

- On je neviđen borac. Teško je naći reči da se opiše to što je uradio, to su stvari koje samo najveći šampioni mogu da ostvare. Sećam se kako sam 2015. posle pobede nad Nadalom na US Openu pričao sa Hozeom Perlasom, koji je tada bio sa mnom. Dobra vremena... Rafa nikad ne odustaje, nije dovoljno samo da ga pobediš, ti moraš da ga iznuriš. On te tako troši na terenu, fizički i mentalno. Ponosan sam što sam ga dobio i u Monte Karlu. Samo Đoković i Federer su u stanju da zaustave tu takmičarsku vatru - smatra Italijan.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike