Novak, ipak, ne može na Rolan Garos!? Francuzi ponovo menjaju pravila za nevakcinisane!

28.01.2022

19:21

0

Autor: 24sedam

Đoković ponovo na tankom ledu…

Novak, ipak, ne može na Rolan Garos!? Francuzi ponovo menjaju pravila za nevakcinisane!
novak đoković - Copyright MN Press

Najbolji teniser sveta Novak Đoković tek što je počeo da zaboravlja pakao kroz koji je prošao u Australiji, susreće se sa novom potencijalnom dramom koja mu se sprema u Francuskoj.

Tamnošnja javnost iz dana u dan barata potpuno različitim informacijama, koje kod Novakovih navijača izazivaju pravi rolerkoster emocija, a prema poslednjim – vesti nisu ni najmanje ohrabrujuće. Kako piše „Lekip“, Novak bez vakcine neće moći da brani trofej na Rolan Garosu.

 

 

Ugledni sportski list u tekstu pod naslovom "Promena pravila o vakcinaciji u Francuskoj mogla bi da spreči učešće Đokovića na Rolan Garosu", navodi da u Francuskoj od 15. februara na snagu stupa nova odluka po kojoj će Novakova propusnica bez vakcinacije važiti samo do 16. aprila, dva meseca manje nego što je potvrda o preležanom virusu korona prvobitno trebalo da važi.  

To znači da srpski as, ukoliko se u međuvremenu ne donesu nove mere ili Nole promeni stav prema vakcini, neće moći da se nađe u Parizu krajem maja i u prvoj polovini juna.

Ipak, „Lekip“ ostavlja prostor da se u međuvremenu pravila ponovo promene, ali kako sada stvari stoje pred prvim reketom planete će biti još jedan izuzetno buran uvod u grend slem turnir.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike