Srbi sačuvali obraz, Nole može da odahne! Krivična prijava protiv Đokovića ne postoji!

28.01.2022

15:29

1

Autor: 24sedam

Izgleda da je plasirana lažna vest

Srbi sačuvali obraz, Nole može da odahne! Krivična prijava protiv Đokovića ne postoji!
20210528mmDjokov15 - Copyright MN Press

Najbolji teniser sveta Novak Đoković može da odahne, jer se ispostavilo da, pored svih problema s kojima se suočio poslednjih nedjelja, ne mora još da se bori i sa „unutrašnjim neprijateljima“.

U četvrtak uveče srpskim medijima je odjeknula informacija da bi Nole, barem indirektno, mogao da bude u problemu zbog navodnog lažiranog testa na virus korona. Kako su preneli pojedini beogradski mediji, u Tužilaštvo je stigla krivična prijava protiv NN lica zbog navodnog falsifikovanja rezultata testova na korona viurs srpskog tenisera, ali sva je prilika da se radi o „lažnoj uzbuni“.

- Povodom objavljivanja netačnih informacija u pojedinim medijima da je protiv Novaka Đokovića podneta krivična prijava i da se protiv njega vodi krivični postupak, želim da obavestim javnost da sam od Prvog osnovnog  javnog  tužilaštva u Beogradu  dobio zvanično obaveštenje da ovo javno tužilaštvo nije pokrenulo krivično gonjenje protiv  Novaka  Đokovića, niti je protiv njega podneta bilo kakva krivična prijava – dostavljeno je kratko saopštenje medijima iz kancelarije Novakovog advokata Gorana Draganića.

Poslednje informacije svakako mogu da raduju sve u Srbiji, jer je zaista neverovatno zvučalo da bi neko iz rodne zemlje najboljeg tenisera sveta mogao da se bavi spekulacijama kojima su inostrani mediji danima pokušavali da ukaljaju gotovo besprekornu sliku srpskog asa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike