Teniska legenda poziva Noleta u Majami! Ovde si dobro došao, sramota je kako se Australija ponašala prema tebi, ti nisi kriminalac!

26.01.2022

17:59

0

Direktor turnira na Floridi Džejms Blejk ističe da treba prihvatiti stav Đokovića prema vakcinaciji

Teniska legenda poziva Noleta u Majami! Ovde si dobro došao, sramota je kako se Australija ponašala prema tebi, ti nisi kriminalac!
profimedia-0562301689 - Copyright Profimedia

Direktor turnira u Majamiju Džejms Blejk poručio je da je Novak Đoković dobro došao na Floridu.

Bivši američki teniser Džejms Blejk kritikovao je odnos australijskih vlasti prema prvom reketu sveta, napominjući da on nije kriminalac i da nije zaslužio onakav tretman.

- Ne slažem sa Đokovićevim stavom o vakcini protiv koronavirusa, a njegova odluka da bude jedan od tri među 100 najboljih igrača koji su ostali nevakcinisani zasluženo donosi i veliku cenu. Ali ono što mu se dešavalo u Australiji zaslužuje sve kritike, jer on nije kriminalac, već ima svoj stav prema vekcinaciji. Ne sumnjam da je narušio svoj imidž, ali istao tako njega smatram jednim od najpametnijih tenisera na turu, a to je pokazao bezbroj puta - kazao je Blejk. 

Direktor Mastersa u Majamiju smatra da su se australijske vlasti loše odnosile prema prvom reketu sveta.

- Mnogi ljudi su nezadovoljni Novakom ovih dana nakon fijaska sa vizama i deportacije na Australijan openu. Nema sumnje da zaslužuje deo krivice. Ali i australijska vlada zbog lošeg postupanja u situaciji koja je izmakla kontroli. Bilo je tužno videti TV kamere i paparace kako okružuju Đokovićev auto dok je išao na saslušanja za imigraciju i videti njegove mračne fotografije na zadnjem sedištu kao da je kriminalac - zaključio je Blejk.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike