Novače, vakciniši se, da možemo opet da te gledamo na terenu! Legendarni Henman strahuje za karijeru srpskog asa

26.01.2022

11:47

0

Autor: 24sedam

Bivši britanski teniser poštuje odluku Đokovića, ali ističe da će Srbinu biti zatvorena mnoga vrata ukoliko ne primi duplu dozu zaštite od korone

Novače, vakciniši se, da možemo opet da te gledamo na terenu! Legendarni Henman strahuje za karijeru srpskog asa
novak đoković - Copyright MN Press

Čuveni britanski teniser Tim Henman, koji sada radi kao komentator na Eurosportu, dotakao se u poslednjih mesec dana najaktuelnije priče u svetu - sukobu Novaka Đokovića i Australije.

- Cela ta situacija je bila fijasko. Đoković je došao u Australiju, proveo četiri dana u karantinu i na kraju bio deportovan. U ovoj situaciji nije bilo pobednika. Priča nije dobra ni za Tenisku federaciju Australije, ni za njihovu Vladu, ni za Đokovića koji je došao u Melburn da učestvuje na turniru. To je veoma razočaravajuće i za navijače i za Novaka. Zbog toga se nadam da se tako nešto više neće ponoviti - rekao je Henman, pa izneo i svoje viđenje Đokovićeve odluke da se ne vakciniše:

- Sad je pitanje koji je sledeći Đokovićev potez. Biće mu veoma teško da nastavi karijeru ako ne bude dva puta vakcinisan. Moći će da igra samo na veoma limitiranom broju turnira.

 

 

Henman je naglasio i da poštuje Đokovićev stav, ali i da bi ipak voleo da može da nastavi sa uživanjem u njegovoj igri.

- Da li želi da se vakciniše ili ne, to je apsolutno njegova odluka. Ali, kao ljubitelj tenisa i kao neko ko se više puta uverio šta sve Novak može da uradi na terenu, iskreno se nadam da ćemo ga ubrzo gledati na terenu.

A kako sada stvari stoje Novak bi mogao da zaigra i na Rolan Garosu i na Vimbldonu, ukoliko Vlade Francuske i Engleske ostanu pri stavovima da će u te zemlje biti moguće ući i bez vakcine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike