Ovo će se sigurno svideti Novaku! Šapovalov opleo po Nadalu, on je privilegovan 100 odsto, ima poseban tretman!

25.01.2022

11:08

0

Kanađanin smatra da je pauza koju je uzeo Španac da ode u toalet odlučila pobednika

Ovo će se sigurno svideti Novaku! Šapovalov opleo po Nadalu, on je privilegovan 100 odsto, ima poseban tretman!
sapovalov - Copyright Tanjug/AP/Vince Caligiuri)

Kanađanin Denis Šapovalov bio je na korak od eliminacije Rafe Nadala u četvrfinalu Australijan open, ali 14 igrač sveta bio je kivan na ponašenje Španca.

On smatra da ga je poremtio trenutak kada Nadal posle četvrtog seta otišao u tolaet i tamo se zadržao više od dozvoljenih pet minuta. 

- Posle njegovog odlaska u toalet, a pre toga je dva puta tražio medicinski tajm-aut, izgubio sam momentum. Ponavljam, ne želim ništa da kažem, ali je jako teško igrati protiv toga. Nadal ima poseban tretman i to sam siguran 100 odsto. Prošle godine na Australijan openu nisam mogao da odem do WC zato što sam pre toga tražio medicinski tajm-aut. Samo mi nije jasno kako može neko da ima medicinski i pauzu za toalet povezano, a pritom i tada prekorači vreme - razigniran je bio Šapovalov posle meča.

Kanđanin se osvrnuo i na raspravu sa sudijom u koju se umešao i Nadal.

- Sudija, umesto da bude fokusiran na Rafu dok servira, on gleda u mene. Rekao sam mu da bi trebalo da gleda u igrača koji servira i onda sam ga pitao: "Zašto me gledaš?". Posle je prišao Nadal i objasnio da to nema nikakve veze sa njim, već sa sudijom - zaključio je Šapovalov.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike