Marsijal odlazi sa Old Traforda i vraća se u junu kad ne bude više Rangnika

25.01.2022

09:58

0

Autor: 24sedam

Francuz postaje saigrač Nemanje Gudelja i Marka Dmitrovića

Marsijal odlazi sa Old Traforda i vraća se u junu kad ne bude više Rangnika
profimedia-0636133408 - Copyright Profimedia

Fudbalski insajderi javljaju da je sve završeno oko pozajmice Francuza Antonija Marsijala iz Mančester junajteda u Sevilju.

Očekuje se da svakog časa bude ozvaničen ovaj prelazak za koji će španski klub platiti čak pet miliona evra. Francuz će se prema ovom sporazumu na koji se pozivaju dobro obavešteni izvori, vratiti na Old Traford po završetku sezone.

Marsijal ima 26 godina i ovo će mu biti četvrti klub u karijeri, posle Liona, Monaka i Mančester junajteda. Odlazak iz Junajteda bio je logičan korak ako se zna da je njegov odnos sa Ralfom Rangnikom postao opterećenje za sve u klubu, ne samo za ove dve strane u nesporazumu.

On je od početka sezone odigrao samo 11 mečeva zabeleživši 367 minuta i jedan gol za to vreme. Prošle nedelje se njegova veza sa menadžerom našla na ivici pucanja, budući da je Nemac rekao posle utakmice sa Aston Vilom (2:2) da je Francuz odbio da bude rezerva. Marsijal je kasnije to demantovao, pa su obojica morali da sednu za jedan sto i bar za navijače objave pomirenje.

Koliko je to bilo iskoreno od obojice, možda najbolje pokazuje vest da Marsijal odlazi u Sevilju, a povratak mu sledi u junu! Tada verovatno neće zateći Rangnika na istom mestu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike