Skandal za skandalom u Melburnu! Nadal nervozan, želeo fizički obračun, Šapovalov optužio sudiju za korupciju! (FOTO GALERIJA)

25.01.2022

06:42

0

Autor: 24sedam

Haos u četvrtfinalnom meču u Melburnu

Skandal za skandalom u Melburnu! Nadal nervozan, želeo fizički obračun, Šapovalov optužio sudiju za korupciju! (FOTO GALERIJA)
nadal01 - Copyright Tanjug/AP

Španski teniser izborio je plasman u polufinale AO u Melburnu pošto je savladao Denisa Šapovalova iz Kanade sa 3:2 u setovima (6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3) posle četiri sata i osam minuta igre po velikoj vrućini.

Meč je obeležilo nekoliko skandala, jer su dvojica tenisera imali tako žučnu raspravu na mreži da je i komentator meča čuveni Džim Kurijer u jednom trenutku prenosa upitao Lejtona Hjuita "kada je on poželeo da se pobije".

Toliko je situacija između dva tenisera bila napeta da su i drugi gledaoci pored Kurijera bili ubeđeni da će svakog časa doći do pesničenja.

Povod je bila Nadalova nervoza. Očigledno da nije dovoljno fizički pripremljen da bi izdržao paklene vrućine Melburna i sve zahtevnije udarce mladog protvnika koji je u jednom trenutku zbog njegovog otezanja zatražio od sudije da ga kazni uzimanjem poena.

 

- Prošlo je 25 sekundi odavno i on i dalje nije spreman da igra. Započeli ste odbrojavanje toliko davno, on još nije spreman. Moraš da ga opomeneš - rekao je Šapovalov.

Kako Karlos Bernarders nije prihvatio njegovu sugestiju, Kanađanin ruskog porekla nije mogao da obuzda svoj bes, pa je iz njega izašlo:

- Svi ste vi korumpirani!

 

Nadal u sledećoj rundi za prolaz u finale ighra protiv boljeg iz duela Monfis - Beretini.

BONUS VIDEO:

 


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike