Trener Hrvata hteo da bije Novakovog zaštitnika! Kirjos i Kokinakis u čudu: Ovo je tenis, nije UFC! (VIDEO)

22.01.2022

08:18

1

Autor: 24sedam

Australijanci koji su napravili senzaciju u Melburnu i izbacili prve nosioce Pavića i Mektića ne veruju šta ih je snašlo posle meča

Trener Hrvata hteo da bije Novakovog zaštitnika! Kirjos i Kokinakis u čudu: Ovo je tenis, nije UFC! (VIDEO)
Tan2022-1-18_113411763_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Andy Brownbill

Ovogodišnje izdanje Australijan opena može se nazvati brojnim imenima, ali nikako se ne može reći da je normalno.

Počelo je skandaloznim proterivanjem Novaka Đokovića iz države, a nastavlja se napadom na jednog od najvećih zaštitnika najboljeg tenisera na svetu.

Domaći teniser Nik Kirjos i njegov partner Tanasis Kokinakis napravili su senzaciju pobedom nad prvim nosiocima Matom Pavićem i Nikolom Mektićem iz Hrvatske. Zanimljivo je da se otprilike u isto vreme pojavila i nebulozna priča o tome kako je Đoković hrvatski teniser!

Žalio se hrvatski dubl na uslove za igru, na publiku koja nije bila teniska, a sada smo saznali da je mnogo gadno bilo i nakon meča.

Nik Kirjos je sa svetom podelio detalje skandala koji se dogodio ispred svlačionice. Uz snimka na kom se vidi da je atmosfera naelektrisana, Kirjos je napisao da je trener hrvatskog para želeo fizički obračun sa njim. Razlog je izgleda jedna lopta kojom je Kirjos pogodio rivala tokom meča.

 

 

- Samo da vas obavestim da je trener mojih rivala u dublu došao ispred svlačionice i predio tučom! Tenis je "mek" sport, a sve zato što sam se pomerio i pogodio ih teniskom loptom - napisao je Kirjos, a sve je potvrdio i Kokinakis:

- Čovek je umislio da je u pitanju UFC!

 

 

Prva nedelja Australijan opena se bliži kraju a već smo imali više skandala nego u ko zna koliko godina ranije. Organizatori su očigledno ove godine debelo zabrljali, nadamo se samo da je sa svim neteniskim radnjama gotovo i da će ceo svet u narednih osam dana pričati samo o majstorijama na terenu, a ne o radnjama van njega.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike