Odigran "Nole derbi" u Melburnu: Jedna je opravdala Đokovićevu deportaciju, druga žalila zbog toga, na kraju su bile rivalke

20.01.2022

08:09

0

Autor: 24sedam

Dobro se dobrim vraća!

Odigran "Nole derbi" u Melburnu: Jedna je opravdala Đokovićevu deportaciju, druga žalila zbog toga, na kraju su bile rivalke
korne - Copyright printscreen

Jedna od velikih favoritkinja za osvajanje AO u Melburnu španska teniserka Garbine Muguruza morala je da spakuje stvari i da napusti prvi ovosezonski grend slem pošto je u duelu sa Francuskinjom Aliz Korne neočekivano doživela poraz - 6:3, 6:3.

Glatka eliminacija treće nositeljke turnira jedno je od najvećih iznenađenja dosadašnjeg toka takmičenja, a navijači Novaka Đokovića u svemu tome su videli odgovor na karmički izazov, budući da su baš te dve teniserke javno govorile o sudbini Srbina u Australiji i pri tome su imale oprečna mišljenja.

- Sve je ovo moglo biti izbegnuto da smo svi bili vakcinisani. Svi znamo pravila, ona su veoma jasna. Samo ih je trebalo slediti, ne vidim da je to bilo teško - rekla je Muguruza povodom proterivanja Đokovića iz Australije bez imalo empatije za svog kolegu.

Na drugoj strani Korne se nije ponosila svojim kolegama i njihovom reakcijom u slučaju "Đoković".

- Znam malo da bih sudila o situaciji. Ono što znam je da Novak uvek bude prvi kada treba stati uz igrače. Ali niko od nas nije stao uz njega. Budi jak, Novače - poručila je Korne.

printscreen
 

Za ovu priliku na društvenim mrežama Muguruza je dobila isti onaj pečat "deportovana" koji su protivnici Đokovića lepili preko njegovih fotografija kada je stigla presuda Saveznog suda.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike