Novak krenuo u kontranapad! Ðokovic kupio 80% danske firme za razvoj tretmana za Kovid!

19.01.2022

16:34

0

Autor: 24sedam

Prvi potez srpskog asa posle deportacije iz Australije

Novak krenuo u kontranapad! Ðokovic kupio 80% danske firme za razvoj tretmana za Kovid!
profimedia-0615348840 - Copyright Profimedia

Teniser Novak Ðoković kupio je 80 odsto danske biotehnološke firme KvantBioRes, preneo je Rojters. Reč je o firmi koja razvija medicinski tretman za kovid-19, saopštio je za Rojters izvršni direktor te kompanije.

Najbolji teniser sveta na ovaj način je povukao prvi konkretan potez od deportacije iz Australije. Podsetimo, srpski as je proveo 11 paklenih dana u Melburnu, pre nego što je, posle dva sudska postupka, Vlada Australije uspela da mu ukine vize i vrati ga u Srbiju.

Na taj način prvi reket planete je ostao bez mogućnosti da se bori za odbranu trona u Melburn parku, 10. trofej na Australijan openu i rekordnu 21. grend slem titulu.

Da situacija po Noleta bude još teža pobrinuli su se u međuvremenu i predstavnici vlasti zemalja i gradova organizatora najvećih svetskih turnira, među kojima prednjače Madrid i Pariz, koji je već obavestio ATP da će samo vakcinisani teniseri dobiti priliku da igraju na ovogodišnjem Rolan Garosu, na kojem bi Đoković, takođe, trebalo da brani šampionski tron.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike