Nole, ne brini, sponzori nigde ne mrdaju! Banka i švajcarski proizvođač satova čvrsto uz Đokovića!

18.01.2022

20:31

1

Autor: 24sedam

Najbolji teniser sveta dobio poršku partnera

Nole, ne brini, sponzori nigde ne mrdaju! Banka i švajcarski proizvođač satova čvrsto uz Đokovića!
AP photo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bez dileme je okupio kvalitetan tim oko sebe. Da je tako na sportskom planu znamo godinama unazad, ali se sada to pokazalo i na poslovnom.

Jer, u celoj frci i haosu oko učešća na Australijan openu i pokušajima svetskih medija do što više ocrne prvog reketa sveta, njegovi partneri čvrsto ostaju u njega.

Ako je i postojala bojazan da bi srpski as mogao da doživi i značajne finansijske gubitke posle odluke australijskih vlasti da ga deportuju, posle istraživanja „Forbsa“ jasno je da od toga neće biti ništa.

I ne samo to, dosad je poznato jedino da je „Lakost“ najavio razgovore sa Novakom, kako bi dobili uvid u celokupnu situaciju, dok su dva partnera jasno i nedvosmisleno rekla da ostaju uz Noleta bez ozbira na sve.

Odluka Rajfajzen banke o saradnji doneta je mnogo pre aktuelnog izveštavanja o Novaku Đokoviću i njegovom statusu vakcinacije protiv kovida-19 ili njegovog učešća na Australijan openu - rekli su iz banke.

Jedan od najvećih sponzora je i švajcarski proizvođač satova "Iblo" (Hublot) čiji je Novak zaštitno lice.

- Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Iblo će nastaviti svoje partnerstvo sa svetskim teniserom broj jedan - naglasili su iz ove kompanije.

Za kraj, tu je i Lakost koji je rekao da će sesti i popričati sa najboljim teniserom sveta. Žele da vide šta se to desilo u Australiji i to će učiniti što je pre moguće.

Pored njih, Novaka sponzorišu još kompanije poput Asiksa, Heda, Lemera, Netdžetsa, Pežoa i Ultimejt Softver Grupe, međutim niko od njih nije hteo da za "Forbs" komentariše da li će ostati uz Đokovića.

BONUS VIDEO

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi