Nole, ne brini, sponzori nigde ne mrdaju! Banka i švajcarski proizvođač satova čvrsto uz Đokovića!

18.01.2022

19:31

1

Autor: 24sedam

Najbolji teniser sveta dobio poršku partnera

Nole, ne brini, sponzori nigde ne mrdaju! Banka i švajcarski proizvođač satova čvrsto uz Đokovića!
AP21252165821090 - Copyright AP photo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bez dileme je okupio kvalitetan tim oko sebe. Da je tako na sportskom planu znamo godinama unazad, ali se sada to pokazalo i na poslovnom.

Jer, u celoj frci i haosu oko učešća na Australijan openu i pokušajima svetskih medija do što više ocrne prvog reketa sveta, njegovi partneri čvrsto ostaju u njega.

Ako je i postojala bojazan da bi srpski as mogao da doživi i značajne finansijske gubitke posle odluke australijskih vlasti da ga deportuju, posle istraživanja „Forbsa“ jasno je da od toga neće biti ništa.

I ne samo to, dosad je poznato jedino da je „Lakost“ najavio razgovore sa Novakom, kako bi dobili uvid u celokupnu situaciju, dok su dva partnera jasno i nedvosmisleno rekla da ostaju uz Noleta bez ozbira na sve.

Odluka Rajfajzen banke o saradnji doneta je mnogo pre aktuelnog izveštavanja o Novaku Đokoviću i njegovom statusu vakcinacije protiv kovida-19 ili njegovog učešća na Australijan openu - rekli su iz banke.

Jedan od najvećih sponzora je i švajcarski proizvođač satova "Iblo" (Hublot) čiji je Novak zaštitno lice.

- Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Iblo će nastaviti svoje partnerstvo sa svetskim teniserom broj jedan - naglasili su iz ove kompanije.

Za kraj, tu je i Lakost koji je rekao da će sesti i popričati sa najboljim teniserom sveta. Žele da vide šta se to desilo u Australiji i to će učiniti što je pre moguće.

Pored njih, Novaka sponzorišu još kompanije poput Asiksa, Heda, Lemera, Netdžetsa, Pežoa i Ultimejt Softver Grupe, međutim niko od njih nije hteo da za "Forbs" komentariše da li će ostati uz Đokovića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike