Ovako je Đoković proteran iz Australije, a ministru i dalje nije bilo dosta! Nastavio da likuje i još jednom potvrdio deportaciju (FOTO)

16.01.2022

12:46

0

Autor: 24sedam

Najbolji svetski teniser krenuo ka Dubaiju

Ovako je Đoković proteran iz Australije, a ministru i dalje nije bilo dosta! Nastavio da likuje i još jednom potvrdio deportaciju (FOTO)
profimedia-0653401485 - Copyright Profimedia

Novak Đoković je i definitivno napustio Australiju koja ga je posle 11-dnevne drame proterala. Samim tim, uskraćeno mu je pravo da učestvuje na Australijan openu, na kojem je trebalo da brani trofej.

Najbolji svetski teniser je krenuo ka Dubaiju iz kojeg je i došao u Australiju. Sada će njegov put trajati 14 časova, pa će u Ujedinjenim Arapskim Emiratima biti oko 5.30 u ponedeljak, po srednjeevropskom vremenu.

Pogledajte i slike sa aerodroma.

Inače, nakon svega, ministar za imigraciona pitanja Aleks Hok se oglasio još jednom. Ranije, jutros je izdao saopštenje, a sada se oglasio i na Tviteru.

- Pozdravljam današnju jednoglasnu odluku Federalnog suda Australije kojom je podržana moja odluka da iskoristim pravo da gospodinu Novaku Đokoviću ukinem vizu, u javnom interesu.

Potvrđujem da je napustio Australiju - napisao je Hok.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike