Vozač Moto GP priznao da se namerno zarazio COVID-19, pa u priču umešao i Đokovića

15.01.2022

12:29

0

Autor: 24sedam

Marko Melandri šokirao Italiju svojom pričom

Vozač Moto GP priznao da se namerno zarazio COVID-19, pa u priču umešao i Đokovića
marko melandri - Copyright Profimedia

Italijanski vozač Moto GP Marko Melandri nije nikog ostavio ravnodušnim posle ispričanog iskustva sa koronavirusom.

On se, naime, namerno zarazio kako bi izbegao vakcinaciju, pa je nakon spominjanja cepiva, nekako po logici stvari našao potrebu da se dotakne i Novaka Đokovića.

- Uhvatio sam virus, jer sam želeo da ga uhvatim, i, za razliku od mnogih vakcinisanih, uložio sam ogroman napor da se zarazim... Morao sam da se zarazim iz nužde, morao sam da radim kako bih dobio zeleni sertifikat a da se ne vakcinišem. Za mene je zelena propusnica bila i ostala ucena. Koristiću je samo za posao i ako budem morao da pratim svoju ćerku. Spreman sam da je koristim samo za ono što je strogo neophodno - rekao je Melandri.

Profimedia
Marko Melandri

- Uspeo sam da se zarazim, ali nije bilo lako. Da me nije momak sa kojim sam bio pozvao i rekao da je pozitivan, ne bih ni znao da sam i ja pozitivan. Sada sam već neko vreme negativan - objašnjava Melandri za portal "Mowmag".

Za mene Novak Đoković nema mane. To je smešno. On nema apsolutno nikakve greške i bez problema bi ostao kod kuće. Ali, kao i sve ostalo, prodali su ga kako su oni hteli. Ko god da organizuje jedan od najvažnijih turnira na svetu nije mogao da ne pozove da dođe i broj jedan i zato su oni učinili sve da uđe. Ali onda je stvar preuzela politika, jer to pitanje nema veze sa zdravljem. Đoković je uhvaćen usred rata između organizatora Australijan opena i Vlade, koja nakon snažnog udarca ne može sebi da dozvoli da spusti pantalone - zaključio je Italijan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike