Novak pobeđuje! Advokat koji je predvideo odluku sa prvog suđenja, uveren u isti ishod i u ovom procesu (VIDEO)

15.01.2022

09:29

1

Autor: 24sedam

Džastin Kvil otkriva da Đokovićevi advokati imaju sve karte u svojim rukama

Novak pobeđuje! Advokat koji je predvideo odluku sa prvog suđenja, uveren u isti ishod i u ovom procesu (VIDEO)
AP21255828153535 - Copyright AP Photo/John Minchillo

Ništa bolje nismo mogli da čujemo. I to od čoveka koji je već dokazao da zna šta priča. Dok zajedno čekamo rasplet, stižu ohrabrujuće novosti.

Priznati australijski advokat Džastin Kvil, čovek koji je pred prvo suđenje javno rekao da će Novaku Đokoviću vratiti vizu (i bio u pravu), sada tvrdi da srpski teniser izlazi kao pobednik i u novom procesu!

Kvil otkriva da Novakovi advokati sve drže u svojim rukama i da je potrebno da urade samo jednu stvar.

- Poprilično sam uveren da će Đoković dobiti privremenu zabranu deportacije. On samo treba da dokaže da postoji ozbiljan slučaj za suđenje - rekao je Kvil za australijsku televiziju, pa detaljno objasnio šta se time postiže:

 

 

- To u suštini znači da postoji sporan slučaj. Kada to dokaže lako će preći preko druge prepreke, odnosno činjenice da neće morati da se vrati u Australiju. Ne može Đoković u martu da osvoji Australijan open. Tako da, ako uspe da dokaže da postoji sporan slučaj, lako će preći drugu prepreku, to je takozvani balans pogodnosti. Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedelja, možda i mesec dana. A to je, naravno, sve što je važno u ovom trenutku.

Prevedeno na narodski jezik Novaka je baš briga hoće li biti deportovan ili ne, sve dok se to ne desi za vreme trajanja turnira. A sudijsko veće mora da ima u vidu činjenicu da je Đoković u Australiji isključivo zbog učešća na turniru, te da zbog toga mora da presudi u noći između subote i nedelje po srpskom vremenu.

Ako je verovati Kvilu ceo slučaj treba postaviti baš tako da postane jasno da se ne može rešiti u tako kratkom roku, te organizovati suđenje koje neće biti "na brzaka", a to onda znači da bi Novak mogao da igra na Australijan openu, makar i po cenu da kasnije izgubi slučaj i na duže vreme se ne vrati u Australiju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike