Još jedan napad! Na Novaka udarila i sedmostruka grend slem šampionka: Najbolje je za sve da ne igra u Melburnu, Australijanci ga ne žele!

14.01.2022

15:36

0

Autor: 24sedam

Australijan open je osvojila samo jednom

Još jedan napad! Na Novaka udarila i sedmostruka grend slem šampionka: Najbolje je za sve da ne igra u Melburnu, Australijanci ga ne žele!
novak đoković foto sivački (3) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Novak Đoković ne bi trebalo da učestvuje na predstojećem Australijan openu, bez obzira na ishod borbe na sudu. Tako misli Žistin Enan, osvajačica sedam trofeja na grend slem turnirima.

- Mislim da je za njega najbolje da u ovom momentu ne igra. Ovo je veoma komplikovana situacija. Ne kažem da Đoković ne treba da se bori, jer on smatra da postupa ispravno, već zato što mislim da je dokazao da ljudi u Australiji ne žele da ga vide kako igra.

Zbog toga, mislim da je najbolje za sve, za tenis, za turnir, a možda i njega da ne igra - objasnila je 39-godišnja Enan.

Belgijanka je bila i prva na WTA listi, a osvojila je 43 titule. Australijan open je osvojila jednom, Rolan Garos četiri puta, a US open dva puta. Vimbldon nije osvojila nikada, ali je igrala dva puta u finalu.

Podsetimo, najbolji srpski i svetski teniser je u nezvidnoj situaciji pošto mu i dalje preti deportacija, pošto mu je viza odbijena, drugi put. U prvom kolu, kao prvi nosilac bi trebalo da igra protiv Miomira Kecmanovića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike