Svi napadaju Novaka, a sad ih je "pokopao" australijski teniser! Otkrio velike propuste organizatora Australijan opena

13.01.2022

08:53

0

Na sebi lično pokazao koliko su organizatori neozbiljni

Svi napadaju Novaka, a sad ih je "pokopao" australijski teniser! Otkrio velike propuste organizatora Australijan opena
bernard tomić - Copyright Profimedia

Ceo svet prati dramu oko Novaka Đokovića i Australije, tako da je nekako u senci ostao ogroman skandal koji je otkrio domaći teniser.

U pitanju je stari skandal-majstor Bernard Tomić, koji je objavio da je pozitivan na koronavirus. Taj deo nije čudan, ali jeste to što je pre samo dva dana "najavio" da će biti pozitivan.

On je učestvovao u kvalifikacijama za Australijan open, koje je izgubio u dva seta, ali je u jednom trenutku besneo na sudiju i rekao mu:

- Pazite, sigurno ću u naredna dva dana dobiti pozitivan test na koronu, kažem vam. Častiću večeru ako ne budem pozitivan u naredna tri dana, u suprotnom ćeš ti mene da častiš večerom – besno je govorio Tomić.

Naravno, nije to radio iz obesti, već je to bila kritika što se Australijan open oslanja na antigenske testove, a ne na PCR, što je rekao i posle meča.

- Ne mogu da verujem da nikoga ne testiraju. Dozvoljavaju igračima da dođu na teren nakon što obave brze testove u sobama. Nema PCR testiranja.

Posle toga se oglasio na svom Instagramu:

- Psihički se osećam loše, fizički sam dobro. Bio sam motivisan da se vratim i pokažem australijskoj publici da mogu da ispunim njihova očekivanja. Virus me sprečio u tome.

Tomić je bivša velika nada australijskog i svetskog tenisa. Osvojio je dva juniorska grend slema, dogurao je do 17. mesta ATP liste, a onda mu je karijera krenula nizbrdo.

Počeo je da se pojavljuje po rijaliti programima, a u prethodnim godinama je skandalizovao kompletnu javnost kada je snimao pornografski sadržaj sa svojom verenicom, koja se inače pojavljuje u video-snimcima za odrasle.

Trenutno je 260. na ATP listi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike