Audio poruka Novaka uznemirila je javnost: Za sada sam slobodan čovek, videćemo šta donosi sutra

11.01.2022

18:41

0

Prvi teniser sveta nalazi se u Melburnu i dozvoljeno mu je da trenira

Audio poruka Novaka uznemirila je javnost: Za sada sam slobodan čovek, videćemo šta donosi sutra
AP21321522055847 - Copyright AP photo

Društvenim mrežama kruži poruka Novaka Đokovića koja izaziva emocije.

Naime, kako prenose mediji, reč je o glasovnoj poruci prvog tenisera sveta, koju je nakon izolacije i svega što se dešavalo u Melburnu, poslao bratu Đorđu.

Srećom, sve ono najgore, sada je iza Novaka - izolacija, sudnica, birokratija, tenzija, neizvesnost, teren koji mu je manje poznat, ali od svega je bio jači, te je na sudu odneo veliku pobedu i sada se u Melburnu priprema za nastup na Australijan openu.

Danas je ponovo trenirao, međutim, narod u Australiji i dalje nije zadovoljan odlukom da najbolji teniser sveta ostane u Melburnu. Ali, Novak nije odustajao ni kada je bilo znatno teže, te i sada cilja okršaje za 21. grend slem titulu.

U moru materijala koji ovih dana kruži internetom, tako je isplivala i poruka podrške, za koju se ne može tačno utvrditi kome je slao, ali je vrlo moguće jednom od braće kojeg oslovljava sa "tebra", i kojeg obaveštava o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi.

- Tebra, pušten sam, ovaj, evo me u kući, sve je ok za sada. Objavljujem upravo saopštenje, kratko jako sa terena, igrao sam i tenis, stigao sam i to. Za sada sam slobodan čovek, videćemo šta donosi sutra - poručio je pomalo umornog glasa naš teniser, što možete i sami čuti u priloženom zapisu.

U međuvremenu, Novak je u toku dana postavljen za prvog nosioca na Australijan openu čime je praktično otklonjena dilema oko njegovog učešća u Melburnu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike