Amerikancu "ne smeta nevakcinisani Novak", ali zašto ostali ćute o tome

09.01.2022

11:03

0

Opelka se uključio u buru koja se događa oko prvog tenisera sveta

Amerikancu "ne smeta nevakcinisani Novak", ali zašto ostali ćute o tome
20210728ivTenis-44 - Copyright MN Press

Američki teniser Rajli Opelka oglasio se povodom nerešene situacije Novaka Đokovića, koji se trenutno nalazi u hotelu u Melburnu, gde čeka na odluku suda.

Novak se nalazi u izolaciji, te čeka na odluku suda povodom medicinskog izuzeća i vize, kada će biti poznato da li će učestvovati na ovogodišnjem Australijan openu.

Amerikanac je  na Tviteru između ostalog napisao da mu ne bi smetalo da deli svlačionicu sa nevakcinisanim Novakom Đokovićem.

ATP se i dalje ne oglašava, ako ni veliki broj aktivnih igrača. Sporni su i Novakovi stavovi o vakcinaciji, a Opelka je posredno rekao da je teniski svet licemeran.

Opelka je, odgovarajući na komentar jednog od pratilaca koji se zapitao koliko se Rajli plaši "teniskog tvitera", odgovorio...

 

 

- Ni najmanje. Ali, zašto mislite da većina igrača ćuti po ovom pitanju? Čisto malo da razmislite o tome - napisao je Amerikanac, aludirajući na to da se mnogi igrači potajno protive vakcinaciji.

Drugom navijaču je odgovorio da ne tvrdi da je ijedan teniser iznad zakona, a trećem je samo posredno poručio da se ne oseća nelagodno blizu nevakcinisanih, pa i Novaka Đokovića.

 

 

- Ako bih odgovorio na to pitanje bio bih u toliko velikoj nevolji zbog teniskog tvitera, da nije ni zabavno. Mislim da vam to daje moj odgovor - napisao je on.

Na kraju, dodao je i da se više plaši ptičjeg gripa nego Đokovića bez vakcine i napomenuo da je u teniskom svetu čak i to kontroverzan tvit.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike