Novaku stigla podrška i od Mihajlovića: Ako su ga pozvali u Australiju, znači da su postojali uslovi za izuzeće

09.01.2022

10:54

0

Autor: 24sedam

Trener Bolonje stao uz svog zemljaka

Novaku stigla podrška i od Mihajlovića: Ako su ga pozvali u Australiju, znači da su postojali uslovi za izuzeće
Copyright Profimedia

Italijani spekulišu da će od sledećeg meseca svi fudbaleri u Seriji A biti obavezni da se podvgrnu obaveznoj vakcinaciji ako žele da nastupaju za svoje klubove. Tom prilikom je i Siniša Mihajlović imao šta da kaže, ali i da se dotakne aktruelnog problema Novaka Đokovića u Melburnu.

Mihajlović osvrnuo i na slučaj Sansonea, njegovog fudbalera, koji je odbijao da primi vakcinu ...

- Sansone nije želeo da uzme vakcinu, ali ako pravila kažu da morate da je dobijete, uradite to ili ćete biti napolju - rekao je Mihajlović.

- Prestao bih sa testiranja nakon buster doze. Lekari kažu da sa trećom dozom "omikron" postaje kao normalan grip, tako da treba da se ponašamo u skladu s tim, da ostanemo kod kuće dok se ne osećamo dobro.

Mihajlović nije imao dilemu oko krivice za slučaj "Đoković".

- Teška situacija, po meni su organizatori krivi. Trebalo je da prate smernice Vlade i da ne garantuju Đokoviću da će igrati. Ako je otišao u Australiju, znači da su postojali uslovi da mu se da medicinsko izuzeće. Za mene je Đoković žrtva, on nije glavni odgovoran za ovu zbrku. Smešno je da prvi teniser sveta bude zatvoren u hotelu za deportaciju, čak i ako bi to moglo da pomogne da se sazna u kakvim uslovima žive azilanti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike