Opet brutalni napad iz Hrvatske na Novaka: "Debilno se k**io, oholi Đoković je zaslužio ovo"!

06.01.2022

21:22

2

Dokle? Čemu?

Opet brutalni napad iz Hrvatske na Novaka: "Debilno se k**io, oholi Đoković je zaslužio ovo"!
novak djokovic ante tomic - Copyright MN Press/Printscreen/YouTube

Novak Đoković je i dalje u pritvoru u Melburnu, bez obzira na proteste i građana i državnih funkcionera. 

Ovaj sramni, sramni skandal izaziva salve reakcija u celom svetu. Najbolji teniser sveta ima veliku podršku, ona stiže sa svih strana, pa i iz Hrvatske, odakle nam ponovo dolazi još jedan sramni napad na Đokovića

U istom danu u kome je zaposleni na državnoj televiziji Hrvatske nazvao Srbina “kretenom”, sada se oglasio novinar i pisac, koji piše za Jutarnji list, sa još gorim ocenama. Taj medijski radnik se zove Ante Tomić i on je ocenio da se Đoković “debilno k***io”.  

Tekst je objavljen pod naslovom: “Ovu je nogu u guzicu oholi Novak Đoković pošteno zaslužio”. 

Printscreen/Jutarnji.hr
 

Prenosimo vam delove teksta: 

- Čitavu je godinu Novak Đoković imao da razmisli hoće li se vakcinisati. Podsetimo, upravo nekako ovih dana u januaru 2021. počela je vakcinacija, a vlast njegove zemlje se za široku javno zdravstvenu akciju pripremila neočekivano dobro, bolje od mnogih. Vakcina je bilo toliko da građani Srbije nisu morali nezadovoljno čekati da ih pozovu. Stotine hiljada njih u Somboru, Jagodini, Požarevcu i Valjevu jednostavno su došli u ambulantu i zavrnuli rukave da prime što god hoće, Pfizer, Modernu, AstraZenecu, Johnson&Johnson, ruski Sputnjik ili kineski Sinopharm. Najbolji teniser u istoriji uživo je mogao posmatrati kako sve vakcine deluju i sabrano, polako, ne zaletajući se, zaključiti koje je najbolje za njega. 

On je sve ignorisao. Bio nepopustljivo ohol čak i kad su vakcinisanjem uslovljavali nastup na njemu najvažnijem turniru, Australjan openu. Debilno se ku**io, u najboljoj tradiciji balkanskog debilnog ku**enja, misleći kako će australijske vlasti, koje se nisu ustezale u nekoliko navrata zaključati stotine miliona svojih građana, samo zbog njega velikodušno raskriliti vrata. Naposletku je ostao s druge strane aerodromskog šaltera, frustriran i ljut, još uvek ne kontajući što ga je snašlo - piše Tomić i nastavlja: 

- Bili smo strašno nesretni dok smo gledali finale US Opena u septembru prošle godine, kad je izgubio od Medvedeva i propustio da senzacionalno završi sezonu, da slavi u sva četiri velika turnira u jednoj godini, prvi nakon Roda Lejvera 1969. Bolno nam je tada bilo svedočiti njegovom porazu. Ovaj sad, s druge strane, puno nas manje pogađa. Ovu je nogu u guzicu Novak Đoković pošteno zaslužio

Naravno, nema ni pomena o tome da Đoković nije prekršio zakon, niti jedno pravilo, da su mu vlasti Australije uredno i zakonski izdale vizu i da su dve lekarske komisije zaključile kako ispunjava uslove za medicinsko izuzeće. 

Da ne pominjemo da Australija ima oko 26 miliona stanovnika, ni blizu “stotina miliona”, što je Tomiću mogao da kaže bilo koji školarac, ali očigledno je da ga činjenice ne zanimaju...

Da ne pominjemo da napada Novaka Đokovića, koji ne samo da nikad, baš nikad nije imao ni najmanji incident kada su u pitanju međunacionlni odnosi u regionu, već je više puta isticao prijateljstva sa brojnim hrvatskim sportistima. 

Sramota. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike