Oglasio se i Novakov najveći hejter! Amerikanac pita kakav medicinski problem ima sportista i najbolji teniser sveta

04.01.2022

11:49

1

Autor: 24sedam

Ben Rotenberg nije propustio šansu da prokomentariše odluke organizatora AO

Oglasio se i Novakov najveći hejter! Amerikanac pita kakav medicinski problem ima sportista i najbolji teniser sveta
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Odavno je Novak Đoković jedini smisao pojavljivanja Bena Rotenberga u javnosti, pa zato nikog ne iznenađuje to što se američki novinar i predvodnik "hejtera" srpskog šampiona oglasio povodom odluke vlasti Australije i organizatora grend slema u Melburnu da mu dozvole medicinsko izuzeće i slobodno učestvovanje na prvom velikom turniru u sezoni.

 

 

Rotenberg pita zašto su u Australiji odlučili da u slučaju najboljeg tenisera naprave izuzetak, kao i kakav problem može imati sportista, koji je uz to i najbolji njegov predstavnik:

- Kako sada znamo da Đoković planira učestvovanje na AO i dalje će biti dosta spekulacija oko legitimnosti njegovog izueća. Koje "akutno teško zdravstveno stanje", kako se ovde navodi u razlozima za izuzeće kod australijskih vlasti, može imati zdrav sportista, broj 1 - upitao je Rotenberg.

 

 

Osim medicinskih izuzeća, Australijanci su spremni da naprave izuzetak kada je to u nacionalnom interesu ili kad lice poseduje "važne sposobnosti i veštine":  Rotenberg ne vidi nijedan razlog da se Đokoviću na taj način odobri ulazaku zemlju i takmičenja na AO bez potvrde o vakcinaciji.

BONUS VIDEO:



 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike