Tektonske promene u srpskom klupskom vaterpolu

28.11.2020

14:10 >> 20:56

0

Autor: D. B.

Legenda Partizana pred novim izazovom

Tektonske promene u srpskom klupskom vaterpolu
Copyright MN Press

Dugo godina između imena Aleksandara Šoštara i vaterpolo kluba Partizan mogli ste da stavite znak jednakosti. Sada je došlo vreme da legendarni golman svoje znanje prenese u jedan drugi klub.

Od juče on je sportski direktor vaterpolo kluba Novi Beograd. On će najuže sarađivati sa stručnim timom ovog kluba koji čine prvi trener Vladimir Vujasinović, pomoćni trener Aleksandar Ćirić, šef struke za mlađe kategorije Nenad Vasilovski, kondicioni trener Aleksandar Janić, član uprave zadužen za sportska pitanja Đorđe Pejčić i predsednik kluba Goran Mandić.

Ja sam najnoviji ovde, praktično od danas, a već od od 1. decembra treba da počnem da radim. Došao sama na poziv Aleksandra Šapića, koji me pozvao i ponudio mesto sportskog direktora. Tražio sam malo vremena da razmislim i moj odgovor je bio pozitivan, jer mislim da je ovo sredina koja ima prespektivu. Uslovi su dobri, Novi Beograd je opština kojoj je potreban jedan ovakav centar. Orjenetacija i priortet biće rad sa decom – rekao je Šoštar na konferenciji za medije u SC “11. april” na Novom Beogradu.

Pročitajte još: Kako vaterpolo leganda vidi srpski fudbalski derbi

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike