Svi u šoku: Nole otkrio da snima film o sebi

18.02.2021

14:08 >> 14:27

0

Autor: Milan Nastić

Uskoro na ekranima dokumentarac o Đokoviću

Svi u šoku: Nole otkrio da snima film o sebi
Copyright Tanjug/AP Photo/Hamish Blair

Novak Đoković je obelodanio da snima dokumentarni film o sebi, a u njemu će biti prikazan i period na Australijan openu, i na koji način se oporavio od povrede za vreme ovog grend slema.

– Snimam dokumentarac, sve će se to videti na ekranima, do kraja ove godine, mogu da najavim i to. Beležim dosta stvari koje doživljavam u ovom periodu, u poslednjih nekoliko meseci, pa ćete imati prilike sve to da vidite – poručio je Đoković.

Prvi reket sveta se osvrnuo na nastavak sezone, kako će funkcionisati i da je na tu temu već pričao sa nekim igračima.

– Jesam komunicirao s nekim igračima, uglavnom su se žalili na trenutno stanje i interesovali se za novosti. S obzirom na to da nisam više u Savetu igrača, ne mogu da utičem na velike odluke koje se donose. Po strani sam i čekam, kao i svi, obećali su nam pre desetak dana odgovore i još ništa nismo dobili od naših predstavnika u Savetu. Na osnovu pređašnjeg iskustva, deluje da će stvari samo da se odvijaju onako kako su prethodno postavljene – ništa se neće uraditi, samo će se odugovlačiti i nastaviti dalje. Jedino što može da se dogodi za promenu jeste da se ujedini veliki broj igrača i da odluče da neće u tim uslovima da igraju, ali ne vidim da će se to desiti.

Pročitajte još

Za kraj je Đoković detaljno objasnio koliko je situacija delikatna vezanih za turnire.

– Izuzetno je nepredvidljivo. Evo u Singapuru ako je neko pozitivan ili ako je bliski kontakt nekog pozitivnog, on mora 22 dana da se izoluje. Znači, njemu je otišlo mesec dana sezone. Imaćemo mnogo problema ako nastavimo u ovom tempu, i u Australiji je bilo problema, ne možemo da očekujemo da neće biti pozitivnih slučajeva u narednom periodu, naprotiv, biće ih mnogo – zaključio je Đoković.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike