Piksi za 24sedam: Novakova glava je nešto posebno!

18.02.2021

13:49 >> 14:00

0

Autor: Milan Nastić

Legendarni fudbaler šalje veliko bravo najboljem teniseru sveta

Piksi za 24sedam: Novakova glava je nešto posebno!
Copyright MN Press/AP Photo/Andy Brownbill

Samo veliki šampioni mogu na pravi način da govore o najvećima. A kada priča Dragan Stojković Piksi onda Srbija sluša.

Legendarni fudbaler, za mnoge najveći koga je Srbija ikada imala, zbog toga je prava adresa kada se govori o Novaku Đokoviću.

Uz to, poznato je da Stojković voli da uživa u majstorijama najboljeg tenisera sveta, da je to činio i uživo kada god da su mu obaveze dozvoljavale. Logično, Piksi nije trenutno u Australiji, ali to ne znači da se u domu porodice Stojković jutros nije iz petnih žila navijalo.

Novak je izborio i deveto finale na “Ozi openu”. Koliko god da je duel protiv Rusa Karaceva bio rutinski, toliko je put do polufinala za Novaka bio protkan preprekama, nevoljama i problemima. Povreda mišića deluje kao stvar prošlosti, kao i svi problemi koje je imao od dolaska u Australiju, prozivki Nika Kirjosa…

Baš zbog svega toga, Piksi nema dilemu kada priča o Novaku.

Ovo je samo još jedna potvrda u kakvoj je Novak formi. Sve ovo je dominacija talenta i rada – ponosno priča Stojković.

Pročitajte još

A ako neko zna kako je to kada mora da pobedi ne samo rivale već i sebe, onda je to Piksi. Zbog toga, čovek koga bi čitava fudbalska Srbija želela da vidi na mestu selektora, nema dilemu

Na psihološkom planu Novak je nepobediv. Glava je njegova najjače oružje. Navijamo da i deveti put osvoji Australijan open i još jednom dokaže koliko je dominantan na ovom gren slemu. Mogu samo da mu kažem “bravo” za sve što je uradio – tvrdi Stojković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike