Svi detalji povratka Radonjića na Mali Kalemegdan

26.12.2020

08:57 >> 09:23

0

Autor: D. B.

Otkrivena plata, dužina ugovora, status pojedinih igrača i imena prvih saradnika

Svi detalji povratka Radonjića na Mali Kalemegdan
Copyright Promo/KK Crvena zvezda

Drugi mandat Dejana Radonjića na klupi KK Crvena zvezda je počeo!

Pročitajte još

Iako sa Malog Kalemegdana nisu otkriveni detalji sporazuma i dogovora sa trenerom koji je ostao upisan zlatnim slovima u istoriji crveno-belih (čovek sa najviše pobeda u istoriji kluba), beogradski mediji spekulišu o detaljima.

Tako “Informer” tvrdi da će Radonjić dobiti 180.000 evra do kraja sezone, odnosno da će plata bivšeg trenera Budućnosti i Bajerna dogovorio primanja od 30.000 evra mesečno.

Ono što iz Zvezde nisu potvrdili, pa je predmet spekulacija je i dužina ugovora. Navodno, ugovor je sklopljen do kraja sezone uz opciju da se saradnja nastavi i tokom takmičarske 2021-22.

Nije potvrđeno ni ko će se sve biti u Radonjićevom stručnom štabu. Ono što je evidentno po fotografijama koje su objavljene na oficijelnom klupskom sajtu je da su tokom treninga u petak uveče Radonjiću pomagali Saša Kosović koji je bio u timu saradnika prethodnog trenera Saše Obradovića, ali i svih trenera koji su se menjali u klubu od kada je na njegovom čelu Nebojša Čović i povratnik među crveno-bele Nikola Birač. Zvezda je trenutno bez koncidionog trenera, a verni saradnik Dejana Radonjića, Nikola Gačević koji je bio uz njega u prvom navratu u Zvezdi je angažovan u Mornaru.

Promo/KK Crvena zvezda

Što se tiče igračkog kadra ostalo je još da se ozvaniči rastanak sa Emanuelom Terijem koji je postao višak posle oporavka Lendrija Noka. Neke nove promene među igračima mogle bi da se dogode početkom 2021. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike