Dramatične vesti: Mladi fudbaler iz Srbije hitno primljen u bolnicu

24.12.2020

13:57 >> 14:00

0

Autor: Adam Štulić

Novi, veliki maler za Slobodana Tedića

Dramatične vesti: Mladi fudbaler iz Srbije hitno primljen u bolnicu
Copyright Profimedia/Raymond Smit/Orange Pictures

Kakav peh mladog srpskog reprezentativca Slobodana Tedića. Bivši centarfor Čukaričkog, koji ove sezone nastupa za holandski Cvole kao pozajmljeni fudbaler Mančester sitija, završio je u bolnici gde je konstatovano da mu jedno plućno krilo ne funkcioniše.

Pročitajte još

Srbin dobio udarac u grudi na utakmici protiv Emenom. Iz kluba su poručili da je 20-godišnji napadač dobio oštećenje pluća usled loma rebara, zbog čega je i krvario iz usta. Predviđa se da će oporavak trajati najmanje dva meseca. Sve što se dešavalo posle meča sa Emenom nije nagoveštavalo ovakav rasplet. Pomoćni trener Gert Peter de Gunst je čak rekao da će Tedić biti u kombinaciji za meč protiv Haga koji je odigran u sredu uveče. Ipak, zdravstveno stanje mladog napadača se pogoršalo, a dodatni pregledi su pokazali da je plućno krilo ozbiljno povređeno.

Da je kompletna situacija jako dramatična jasno je posle izjave  trener Džon Stegeman

A šta ako se povreda me sanira kako treba? Tada smo možda izgubili Tedića i do kraja sezone – rekao je Stegeman.

Prema inforamacijama medija iz Holandije Tediću će vrlo brzo u ovu državu stići roditelji koji će sa njim provesti božićne praznike,

Uprkos problemima sa Tedićem, Cvole ne planira da dovede novog napadača.

Slobodan je bio posle meča u suzama u svlačionici. Plakao je od bolova, plakao je zbog toga što je ponovo povređen. Tama je uspeo da se oporavi od dve povrede skočnog zgloba. Kada je dobio udarac imao je velike probleme da udahe. Radom na treninzima me je impresinirao – objasnio je trener Cvolea.
Tedić je odigrao samo sedam mečeva ove sezone, od čega šest u Kupu. Na tri utakmice je bio starter, a postigao je i jedan gol i to u okršaju sa RKC-om.

Printscreen/Instagram/tedic_9

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike