Suze najboljeg golgetera Superlige Milana Makarića: Samo da otac pobedi koronu!

12.03.2021

11:44 >> 12:32

0

Centarfor Radnika igrao protiv TSC sa saznanjem da mu se tata nalazi u kritičnom stanju na jednoj novosadskoj klinici

Suze najboljeg golgetera Superlige Milana Makarića: Samo da otac pobedi koronu!
Copyright Printscreen/Arena Sport TV

Fudbal u doba korone ponekad se pretvara u poligon teških porodičnih priča kakva je i ona Radnikovog golgetera Milana Makarića. Srbija je u direktnom prenosu gledala suze strelca pobedonosnog gola Surduličana u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv TSC u Bačkoj Topoli i bilo je jasno da taj trenutak ima duboku emotivnu pozadinu.

Otac mi se već danima bori sa koronom na jednoj novosadskoj klinici. Ima težak oblik zapaljenja pluća i prethodna dva dana bio je u kritičnom stanju. Danas su nam rekli da su mu uveli jači lek u redovnoj terapiji i na njega je dobro reagovao. Konačno se može reći da je njegovo stanje stabilno – priča za 24sedam Milan Makarić i nastavlja svoju ispovest:

Jako sam vezan za njega. Imam još mlađeg brata i sestru, oni su blizanci, ali smo kao porodica vezani i ta emocija je jednostavno izašla iz mene bez šanse da je iskontrolišem kada sam video strica. Znao sam da bi pored njega bio i moj otac, jer gotovo da nije bilo moje utakmice na kojoj i on nije bio da bi me gledao. Umesto da se zajedno radujemo mom golu, on se u bolnici borio za život. On je snažan čovek, nadam se da će taj novi lek nastaviti da deluje i da ćemo se uskoro okupiti u našoj kući.

MN Press

Najbolji strelac Superlige sa 16 golova jedan je od najzaslužnijih za plasman Radnika u bezbednoj zoni tabele. Ove zime bilo je nekoliko poziva iz inostranstva, ali je Makarić odliučio da ostane u Surdulici.

Pročitajte još

– Zahvalan sam ekipi i treneru Slavoljubu Đorđeviću, što sam dobio priliku i što veruju u mene. Bez njih sigurno ne bih bio tu gde sam sad. Zimus je bilo ponuda koje sam u dogovoru sa klubom odbio, verujući da ću na proleće nastaviti sa dobrim igrama i da će samim tim doći i neke bolje opcije. Hvala bogu, dobro igramo u prvenstvu, a sada smo izborili i plasman u polufinale Kupa Srbije. Ne opterećujem se pričama o odlasku preko. Ako se dogodi, super, ali meni je lepo i u Radniku!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike