Strašne uvrede kolumniste "Ekipa" na račun Nemanje Radonjića

08.01.2021

15:14 >> 15:39

0

Nabil Đelit nije baš birao reči o Srbinu pre i posle njegovog gola Monpeljeu

Strašne uvrede kolumniste "Ekipa" na račun Nemanje Radonjića
Copyright Profimedia

Francuski portal “Foot Radio” objavio je pisanje kolega iz čuvenog “Ekipa” o Nemanji Radonjiću pre utakmice sa Monpeljeom, na kojoj je postigao gol i bio veoma značajan u pobedi od 3:1 za tim Olimpika iz Marseja. Portal napominje da su reči o Srbinu napisane po saznanju da se Andre Viljaš Boaš odreako Dmitrija Pajea za meč sa Monpeljeom i da je šansu dao Srbinu.

– Izbor Radonjića je veoma neobičan. Iz onoga što smo mogli da saznamo o njemu, pomalo je samo za sebe, nije se prilagodio Marseju. On je prevara, 12 miliona evra … Po toj ceni nema šanse da bude prodat, tako da neće biti povraćeno ulaganje – pisao je kolumnista “Ekipa” Nabil Đelit.

Nije prvi put da se kod opisa Radonjićevog boravka u Olimpiku ne biraju reči od strane novinara. Pre nedelju dana jedan od komentatora zatražio je od Olimpika da ostave Radonjića da na miru gradi karijeru “instagramera”. Njegov kolega  Nabil Đelit iz uglednog lista u uvredama je otišao još dalje:

– Da li je doneo bodove? Šalite se! Šta su dobili od Radonjića? Zabrljali su. “Radonjića” imate svuda u Francuskoj. U Francuskoj možete da dovedete takvog igrača, samo tri puta jeftinijeg, a oni su tri puta bolji. Kakvu je dodatnu vrednost doneo? Ne startuje, trči brzo, donosi dva dobra izbora, a kod trećeg pada. To je pile bez glave.

Tako je pisao “Ekip” pre meča sa Monpeljeom, a posle gola…

– Svako može da postigne gol. Samo zato što gurne loptu ka golu ne znači da on postaje dodana vrednost za Olimpik. Smatram ga prevarom … Radonjić nije postigao gol od 5. februara … I kako ćete mi objasniti da je on veliki igrač.

Pročitajte još

Očigledno da je gol Radonjića još jače razljutio njegovog klevetnika, ali novi gol doneo bi sigurno i novi zanimljiv komentar stručnjaka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike